NEWS News

13 jurnaliști vor cânta LIVE în proiectul ”Voice of Journalism 2016”. Concertul poate fi urmărit online

voice of journalism 2016

13 jurnaliști de la diverse instituții media s-au înscrie în competiția muzicală ”Voice of Journalism” care este organizată pentru a doua oară în Republica Moldova. Evenimentul este organizat de site-ul Everyday Journalism la data de 3 iulie, ora 20:00 la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău. Alături de participanți vor fi colegii de breaslă, prietenii și familia. Curioșii vor putea urmări LIVE la ora 21:00 pe site-ul www.privesc.eu show-ul muzical jurnalistic.

În acest an marele premiu este o vacanță în Bulgaria pentru 7 zile la un hotel de 4 stele oferită de Agenția de Turism ”Galas Tur”. Jurnalistul care se va clasa pe locul 2 va obține 2 nopți de cazare la un hotel de 4 stele din Iași, precum și un site personal de prezentare oferit de agenșia Travel Managment & Events ”Alin Pătru”, iar locul 3 se va alege cu un curs gratuit de Marketing oferit de ”Angry Business”.

De aproape 3 săptămâni cei 13 jurnaliști muncesc asupra pieselor pe care le vor interpreta la concert și au parte de repetiții în studioul Enter-Studio Moldova. Aceștia sunt ghidați în acest sens de către interpretul și compozitorul, Marcel Roșca. În seara concertului, trupa de dans ”Black & White” va asigura un show excepțional atât la deschidere, cât și pe tot parcursul  evenimentului.

”Este un eveniment de suflet și mă bucur enorm că și în acest an jurnaliștii au avut curaj și au acceptat să urce pe scenă și să cânte. Nu este deloc ușor să te autodepășești și să muncești într-un studiou muzical asupra unei piese. Îi admir pe cei 13 jurnaliști și îmi doresc să trăiască acest moment la maxim. Pentru mine fiecare dintre ei este deja un învingător… și-au învins fricile și sunt gata să demonstreze tuturor că au calități muzicale”, spune organizatoare evenimentului, Victoria Ungureanu.

Organizatorii lansează în premieră și categoria bloggerilor. Iată care sunt participanții care vor lupta în acest an pentru trofeul ”Voice of Journalism”:

 1. Cristina Ungureanu – prezentatoare TV la Canal 2
 2. Diana Laptedulce – reporteră THT
 3. Alina Dabija – animatoare radio
 4. Dika Cheptine – bloggeriță
 5. Ion Condrea –reporter Moldova 1, emisiunea ,,Emisiunea Abrazi”
 6. Valentina Cociorva – redactoră-șefă site-ul NOI.md
 7. Ana Gurdiș – coordonatoare a emisiunii ABRAZIV la Moldova 1 și jurnalistă la Centrul Media pentru Tineri
 8. Tatiana Stratenco – coordonatoare Radio România Chișinău
 9. Rodica Vilcu – producătoare-moderatoare emisiunea  ”Dialog Social”, Moldova 1
 10. Cristina Gavrilenco – reporteră politic, Moldova 1
 11. Adriana Vasilcov – reporteră ”Paparazzi”, Jurnal TV
 12. Elena Popescu- redactor – prezentatoare știri la Radio Moldova Tineret
 13. Maria-Mihaela Frimu- prezentatoarea la Radio Moldova Tineret

Menționăm că intrarea la eveniment este în bază de invitație. Doritorii care își doresc să ajungă la concert sunt îndemnați să asculte KISS FM Chișinău și să câștige bilete gratuite.

Mulțumim partenerilor: Agenția de turism ”Galas Tur”, Spumantul ”Bacio di Bolle”, Casa Rinaldi, Angry Business, Clinica stomatologică ”Ursu Dent”, Enter-Studio Moldova, Caffe Borbone, Brandul de haine ”Nikita Rinadi”, Cosmetica ”Relaxa”, Agenția ”Alin Pătru”, Orchid Flowers și trupa de dans ”Black & White”.

Partenerii media: Kiss FM, Privesc.eu, Unimedia.info, Unica.md, Zugo.md, Diez.md, Shok.md, Afisha.md 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*