DIVERTISMENT

14 creatori de modă își prezintă colecțiile sezonului 2018 – 2019 la Privé Fashion Events//FOTO

Privé Fashion Events revine cu o nouă ediție, care va uimi prin grandoare, eleganță și stilistica neordinară. Pe 4 octombrie, la Tesalia, va avea loc cel mai așteptat fashion – show din spațiul local. A III-a ediție Privé Fashion Events va aduna 14 creatori de modă din Moldova, care își vor expune cele mai noi colecții pentru sezonul Fall / Winter 2018 – 2019.

Oaspeții și invitații evenimentului vor avea parte de o adevărată delectare muzicală din partea unicii orchestre naționale de tineret – Youth Orchestra, iar podiumul se va transforma, pentru câteva momente, într-o adevărată scenă teatrală. Cei mai talentați actori de la Geneza Art vor prezenta publicului secvențe teatrale exclusive, în stilistica sofisticată a evenimentului.

De această dată, laitmotivul evenimentului va constitui stilul baroc, prezentând elemente de dramatism, erotism și grandoare în fiecare mișcare.

Organizatorii evenimentului, Viorela Dimici și Marina Cimbir, au toată convingerea că această ediție va fi una cu totul specială.

“Ceea ce facem înseamnă mai mult decât un eveniment de modă, încercam să îmbinăm într- un concept contemporan moda, arta și cultivarea stilului. Avem mari așteptări, mai ales că se muncește foarte mult la acest proiect. Suntem sigure ca o sa vă impresionam, din nou, cu colecții uimitoare”, mărturisește Viorela Dimici.

“Creatorii vestimentari care vor epata pe podiumul nostru sunt cei care știu cel mai bine cât de sofisticat trebuie sa se îmbrace o femeie și cât de sobru sau nonconformist arată bărbatul  contemporan. Vă așteptăm la o seară plină de mister, emoție și o doză bună de drive”, afirmă Marina Cimbir.

Biletele de participare pot fi procurate pe site-ul afisha.md. Numărul de locuri este strict limitat.

Participanții acestei ediții:

Berrezzo

Vi s-a întâmplat vreodată ca o melodie, o imagine să explodeze în interiorul Dumneavoastră cu o dorința nestăvilită de a trăi viața din plin? De a-i savura toate gusturile? Bănuim că ați trăit măcar vreodată momentul.
Aceste senzații sunt comparabile cu efectul ținutelor Berrezzo – elegante, dinamice, curajoase și la maxim feminine. La fel ca și creatoarea lor, Janna Berezovscaia, ținutele brand-ului sunt pe potrivă să seducă imaginația oricui. Iar abordarea individuală, asezonată cu decor lucrat manual, fac aceste piese vestimentare incomparabile și inconfundabile. Fiecare femeie merită sa fie înfrumusețată de ținutele Berrezzo!

Andaleya

Brand-ul Andaleya – minimalism, rafinament și eleganță! Ținutele mărcii sunt create pentru femeile moderne preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație!

Pe lângă participarea la evenimentele fashion din țara noastră, a reușit să bifeze și prezența la săptămâna modei din Iași. Inga Dobraș, designerul Andaleya, are ca scop cucerirea concursurilor de talie internațională!

 Nicole Storm

“Nicole Storm” este un brand tânăr, care produce ținute de seară și cocktail pentru dame, precum și seturi de rochii asortate pentru mamă și fiică.

Stilul minimalist, dar și sofisticat în același timp, pune în valoare feminitatea posesoarei, iar producerea în ediții limitate evidențiază unicitatea personalității sale.

Fortuna Sisters

Fortuna Sisters este tandemul a două surori talentate, pasionate de modă și artă, adepte ale stilului feminin. Abordarea diferită și viziunile noi se datorează studiilor pe care le-au urmat în Universitățile din Italia – Polimoda si Academia di Belle Arti “Aldo Galli”.

Materialele fine, atenția la detalii, design-ul unic și tehnicile manuale minuțioase sunt cartea de vizită a brand-ului Fortuna Sisters.

Irina Kroitor

O caracteristică distinctivă a mărcii Irina Kroitor este faptul că fiecare client își păstrează individualitatea. Lucrul cu clientul continuă chiar și după ce piesa vestimentară a fost achiziționată. Gama sortimentului este extinsă de la lenjeria de corp la îmbrăcăminte și pălării.

Creați-vă stilul cu marca Irina Kroitor, păstrați- vă individualitatea și primiți aplauzele întregii lumi!

Ana Popova

Timp de 10 ani, brandul ,,Ana Popova” s-a remarcat cu colecții inedite de bijuterii, iar recent s-a lansat și cu lenjerie vestimentară pentru casă. Colecțiile Loungewear marca ,,Ana Popova” conțin pijamale lejere, salopete și rochii ușoare. Modelele sunt completate cu imprimeuri, volane și elemente din dantelă fină ce reflectă expresia romantismului feminin influențat de stilul retro din anii ’40. Colecția este dedicată femeilor care preferă să rămână tandre chiar și atunci când sunt acasă.

105/Store

Magazinul brand-urilor autohtone 105/store găzduiește mărcile exclusive made in Moldova, create cu pasiune.

Osez le style – calitatea, unicitatea și caracterul indemodabil sunt valorile pe care le promovează. Au ales țesături din Italia, competența specialiștilor din Moldova și încăpățânarea în obținerea unui produs final, care sa pună în valoare orice femeie, prin minimalism și un gram de sofisticație.

DiLerry – brand autohton lansat în 2016. Specializat pe delicatețe și rafinament, precum și stofe fine de atlas, combinate regal cu dantelă franceză.

Îmbină 2 linii: lenjerie în stil chic homewear și, totodată, ținute de tip office.

March Again – dăruiește o senzaţie de armonie cu sine însuși și accentuează individualitatea stilului. March Again – e o stare frumoasă a sufletului!

Olga Tovstenco

Stil clasic, sport – chic sau imagine fatală – femeia 2Coat de Olga Tovstenco este mereu unică. Are propria viziune, propriul stil, care îi scoate în evidență personalitatea. Astăzi este o femeie de afaceri de succes, iar mâine o apariție fatală sau o copilă tânără și fără griji. Noua colecție este creată pentru a-ți admira propria frumusețe.

O&C Bralettes

O&C Bralettes s-a născut din dragostea pentru frumos și din dorința de a oferi femeii o stare de confort, siguranță și acceptare a propriei senzualități în fiecare moment al zilei.

Finețea dantelei este completată de îndrăzneala design-ului, creând o alură irepetabilă a brand-ului. Laitmotivul noilor colecții este tandemul dintre alb și negru, dintre dramatism și romantism clasic.

Șotropa

Femeia moderna, inconfundabilă și fermecătoare este în centrul fiecărei piese vestimentare Șotropa. Noua colecție reflectă intru totul spiritul brandului la nivel estetic, cu haine chic, gândite pentru a pune în valoare feminitatea.

Șotropa are menirea să ofere clientelor haine cu o atitudine puternică, care să le amplifice încrederea în propriile forțe.

Viggo

Fiecare piesă din colecțiile brandului este rezultatul pasiunii desăvârșite pentru clasicul stil masculin adaptat cerințelor bărbatului modern. Construcția tradițională a costumului oferă acestuia clasă și longetivitate, în timp ce croiala modernă și țesăturile superioare plasează purtătorul sub lumina reflectoarelor.

Ariadna

Noua colecţie Ariadna este o continuare a poveştilor pe care le creăm de fiecare dată, cu fiecare rochie. Am folosit fineţea tulle-ului, fluiditatea mătăsii şi sclipirea cristalelor cusute manual. În acelaşi timp, ca de obicei, punem un mare accent pe sexualitatea femeii, dezgolind-o uşor. Ne place la nebunie să transformăm o femeie în femme fatale învăluită în mister, ce balansează între puritate şi păcat.

 

 Sofi&Co

Brandul Sofi&Co este binecunoscut în rândul fashionistelor datorită pieselor în ultimele tendințe ale sezonului, de o calitate superioară și design european. Recent, brandul a pus bazele propriei producții prin lansarea unei colecții marca Sofi&Co, în care se imbină perfect stilul smart casual și tendințele de ultimă oră în materie de modă.

Malliny

Brandul Malliny nu se conduce după tendințe, ci oferă creații elegante și inegalabile. Rochiile Malliny sunt pentru femeile care se simt bine în pielea lor și pentru care haina este doar o reflexie a  personalității.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*