NEWS SPECIAL

3 idei creative: Ce poți face cu un ziar după ce l-ai citit?

Deseori trecând pe lângă un chioșc nu ne cumpărăm nici un ziar. De ce? Pentru că nu merită să investim bani într-o informație care este actuală doar astăzi, spunem noi. În plus, ce poți face cu un ziar mai târziu? Nimic altceva decât să-l arunci sau să-i dai foc, gândim noi. Iată că poți face și lucruri creative dacă ai imaginație și dorință de a face ceva unic.

1. O brățară sau un colier – femeile sunt mereu în căutarea unor accesorii unice și desebite. Iată că poți să-ți confecționezi singură o brățară sau un colier din ziar. Tot de ce ai nevoie este de un ziar, de niște mergele și mult entuziasm.

brățară din ziar

2. Papion – Observăm că tot mai multă lume, atât femei, cât și bărbați, poartă papioane la diverse ținute. Iată că din ziar îți poți face la fel un papion. Totul depinde de câtă creativitate dai dovadă. Am încercat și noi să facem unul. Cu siguranță, tu poți da dovadă da mai multă creativitate!!

papion din ziar

3. Evantai – Site-ul nostru promovează nu doar cititul ziarelor dar și al cărților. Astfel, într-o zi călduroasă, la umbra unui copac, citind o carte sau un ziar vei avea nevoie de un…. evantai. Și nu unul simplu, dar unul care să te motiveze să CITEȘTI! și să te facă să te simți și bine. Aici la fel, totul depinde de creativitatea ta.

evantai din ziar

Tu cei idei creative ai? Ne poți scrie în comentarii! Nu uitați, puteți să citiți ziarele și să fiți creativi!

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.