3 rețete delicioase recomandate de bucătarul Marian Danu

Astăzi îți recomandăm 3 rețete noi pe care le poți găti acasă în zilele de weekend. Echipa Everyday Journalism împreună cu jurnaliștii au gătit 3 rețete la salonul gastronomic ”Lo Chef” împreună cu bucătarul Marian Danu și am decis să îți spunem și ție niște secrete culinare.

Supa cremă de dovleac

Ingrediente: morcov, țelină, dovleac, bulion, unt

* Bulion din vegetal (într-o cratiță se pune apă, legume la dorință și se condimentează. Lăsăm conținutul să fiarbă și apoi îl adaugăm în supa cremă.

Dovleacul se curăță și se taie

Dovleacul se curăță și se taie

La fel procedăm și cu celelalte ingrediente

La fel procedăm și cu celelalte ingrediente

Bulionul trecut printr-o sită

Bulionul trecut printr-o sită

Spre final, tot conținutul care fost fiert este mărunțit

Spre final, tot conținutul care a fost fiert este mărunțit

Și așa arată supa cremă la final. O puteți ornamenta cu trufe. Poftă bună!

Și așa arată supa cremă la final. O puteți ornamenta cu trufe. Poftă bună!

Bruschette cu ciuperci și cascaval
Ingrediente: baghet francez, cremă de usturoi, ceapa roșie, ciuperci, cașcaval
Taiem pâinea de dimensiuni egale și o dăm la cuptor

Taiem pâinea de dimensiuni egale

Mărunțim ciupercile Delmrk

Mărunțim ciupercile Delmark

Mărunțim ceapa

Mărunțim ceapa

Înainte de a le pune la cuptor la baza pune cașcavalul, apoi ciupercile și ceapa

Înainte de a le pune la cuptor la baza punem cașcavalul, apoi ciupercile și ceapa

bruschetti

 Tartă din pere și ciocolată
 
Ingrediente: 250 mascarpone, 3 ouă, 100 faină, 150 zahăr, 40g cacao amar, 2 plic praf de copt
desert

E foarte ușor de preparat. Amestecăm tot conținutul pe care îl turnăm într-o formă pentru tarte, care ajunge direct la cuptor

Perele sunt curățite și tăiate. Apoi cand turnăm conținutul in forma de copt, adăugăm și perele

Perele sunt curățite și tăiate. Apoi când turnăm conținutul în forma de copt, adăugăm și perele

tarta

Și rezultatul final arată așa

Și rezultatul final arată așa

Poftă bună și weekend plăcut!

Sursa: Everyday Journalism