NEWS News SPECIAL Special

3 rețete delicioase recomandate de bucătarul Marian Danu

Astăzi îți recomandăm 3 rețete noi pe care le poți găti acasă în zilele de weekend. Echipa Everyday Journalism împreună cu jurnaliștii au gătit 3 rețete la salonul gastronomic ”Lo Chef” împreună cu bucătarul Marian Danu și am decis să îți spunem și ție niște secrete culinare.

Supa cremă de dovleac

Ingrediente: morcov, țelină, dovleac, bulion, unt

* Bulion din vegetal (într-o cratiță se pune apă, legume la dorință și se condimentează. Lăsăm conținutul să fiarbă și apoi îl adaugăm în supa cremă.

Dovleacul se curăță și se taie
Dovleacul se curăță și se taie
La fel procedăm și cu celelalte ingrediente
La fel procedăm și cu celelalte ingrediente
Bulionul trecut printr-o sită
Bulionul trecut printr-o sită
Spre final, tot conținutul care fost fiert este mărunțit
Spre final, tot conținutul care a fost fiert este mărunțit
Și așa arată supa cremă la final. O puteți ornamenta cu trufe. Poftă bună!
Și așa arată supa cremă la final. O puteți ornamenta cu trufe. Poftă bună!
Bruschette cu ciuperci și cascaval
Ingrediente: baghet francez, cremă de usturoi, ceapa roșie, ciuperci, cașcaval
Taiem pâinea de dimensiuni egale și o dăm la cuptor
Taiem pâinea de dimensiuni egale
Mărunțim ciupercile Delmrk
Mărunțim ciupercile Delmark
Mărunțim ceapa
Mărunțim ceapa
Înainte de a le pune la cuptor la baza pune cașcavalul, apoi ciupercile și ceapa
Înainte de a le pune la cuptor la baza punem cașcavalul, apoi ciupercile și ceapa

bruschetti

 Tartă din pere și ciocolată
 
Ingrediente: 250 mascarpone, 3 ouă, 100 faină, 150 zahăr, 40g cacao amar, 2 plic praf de copt
desert
E foarte ușor de preparat. Amestecăm tot conținutul pe care îl turnăm într-o formă pentru tarte, care ajunge direct la cuptor
Perele sunt curățite și tăiate. Apoi cand turnăm conținutul in forma de copt, adăugăm și perele
Perele sunt curățite și tăiate. Apoi când turnăm conținutul în forma de copt, adăugăm și perele

tarta

Și rezultatul final arată așa
Și rezultatul final arată așa

Poftă bună și weekend plăcut!

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*