Fashion Journalism JOURNALISM Journalism in Moldova

3 transformări de stil pentru jurnalista Olga Sarivan în proiectul Fashion Journalism

Olga SarivanReportera de la postul de televiziune NTV Moldova, Olga Sarivan este jurnalista cu ochii albaștri, care niciodată nu s-a visat în domeniul media. Iubește cafeaua fără zahăr și cu o felie de lămâie, iar dimineața când întârzie preferă să rămână flămândă, însă nu și nemachiată. În cadrul proiectului Fashion Journalism, Olga a vorbit despre stil, frumusețe și bărbați. Rezultatul îl puteți vedea mai jos.

 

Olga Sarivan

-Cum obișnuiește Olga Sarivan săși înceapă diminețile?

-Diminețile se încep greu, pentru că mă culc târziu nu mă pot sătura de somn. Așa că de fiecare dată mă salvează o ceașcă cu cafea.

 –Care sunt acele  lucruri, care ție îți place să le faci, iar cei din jur le consideră un pic stranii?

-Îmi place să beau cafea fără zahăr cu o felie de lămâie. Nu știu dacă poate fi considerat un lucru straniu.

 –Dimineața când întârzii, preferi să ieși din casă flămândă însă în schimb machiată sau sătulă și naturală?

 –Machiajul este un ritual de beauty pe care îl respect, în fiecare dimineață. Prefer să rămân flămândă, dar frumoasă. Munca mea presupune interacțiunea cu foarte multă lume și de aceea trebuie să arăt mereu bine.

 –Cum s-a schimbat viața ta de când ai ajuns în mass-media?

 –Nu m-am visat niciodată că o să fiu jurnalist.  Am ajuns în acest domeniu din întâmplare și cred că am făcut cea mai bună alegere din viața mea. Datorită acestei meserii am cunoscut o mulțime de lume bună, o sumedenie de locuri și istorii interesante, am legat prietenii.

-Care este stilul vestimentar pe care nu l-ai adopta sub nici  într-o formă?Olga Sarivan

-Stilul Emo. Pentru mine este un stil diabolic.

 –Majoritatea femeilor cred că un corp frumos este ceea ce seduce un bărbat din prima. Tu ce crezi? Chiar este așa de important pentru un bărbat silueta perfectă a femeiei?

-Cu siguranță fiecare bărbat întoarce capul după femei cu corpuri tonifiate, însă asta e o chestie de moment, care trece repede. Bărbaţii caută femeii care să-i facă să se simtă puternici, încrezători, stăpâni şi ocrotitori.

 –O critică pentru femeile și bărbații din Moldova

În ultima perioadă am observat că tot mai multe femei dar și bărbați au devenit materialiști și leagă prietenii doar pentru interese.

 –Hainele spun totul despre noi? Tu îi judeci pe oameni după haine?

-Eu nu judec oamenii după aspect, ci după fapte. Însă sunt de părere că fiecare  trebuie să aibă propriul stil de îmbrăcăminte.  Stilul nu înseamnă să porţi Armani, Versace, D&G şi alte branduri care sunt vânate pentru că apare un logo imens. Stilul reprezintă o exprimare a personalităţii, a stilul lui tău de viaţă şi nu în ultimul rând, că-ţi pasă de felul în care te afişezi în societate.

 –Cum ți s-a părut experiența în cadrul proiectului Fashion Journalism în parteneriat cu magazinul My London Shop?

-A fost o experință frumoasă să particip în cadrul proiectului ”Fashion Journalism”.  M-am îndrăgostit de ținutele vestimentare ale magazinului ”My London Shop”, care sunt originale și în vogă, iar prețurile sunt accesibile.

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Olga Sarivan

Partenerul proiectului: magazinul ”My London Shop”, adresa: Ștefan Cel Mare 69, Casa de nunți ”Oscar”, etajul 2, telefon: 022592240/060516899

Fotografă: Mirell Tur

Reporteră: Sabina Hirianov

Autoarea proiectului: Victoria Ungureanu

Sursa: Everyday Journalism

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*