NEWS News PR SPECIAL Special

A fost lansat un nou concept de eveniment fashion la Chișinău. Iată ce spun organizatoarele//FOTO

A fost organizat eveniment fashion în stil londonez la Centrul Comercial Zity Mall – Privé Fashion Events”. Showul de modă autohtonă a reunit zeci de branduri din Moldova, designeri talentați din țara noastră și ținute spectaculoase, care au cucerit invitații evenimentului. Organizatoarele proiectului spun că vor invita iubitorii de modă de cel puțin câteva ori pe an.

,,Mă bucur mult că am reușit să facem ceva diferit de ceea ce se face la noi. Au fost foarte mulți oameni care au crezut în noi, care ne-au susținut și au depus un efort maxim ca totul să iasă exact așa cum ne-am dorit. Am avut cei mai buni designeri ai momentului cu ținute spectaculoase. Scopul nostru a fost să mobilizăm publicul să-și dorească mai mult în materie de modă, stil și rafinament. Nu ne-am dorit ca spectatorii să stea mai mult de o oră pe scaune, am vrut să-i teleportăm într-o lume aparte și sper că ne-a reușit acest lucru”, povestește una dintre organizatoarele evenimentului, „Privé Fashion Events”, Viorela Dimici.

,,Am depus mult efort pentru a organiza evenimentul și, să fiu sinceră, suntem ambele foarte mulțumite de rezultatul obținut. Privé are scopul de a susține designerii autohtoni și de a-i motiva să creeze toate aceste frumuseți de ținute în continuare. La show am avut cele mai superbe modele și cea mai minunată prezentatoare care ne-au ajutat enorm de mult”, spune cealaltă organizatoare, Marina Cimbir.

La eveniment și-au etalat creațiile brandurile autohtone: Malliny, Viggo, Morphine, Ariadna, Berrezzo, Haskel, Street & Sport, Julie Anne Millinery și Olga Parubina.

Organizatoarele au ținut să mai puncteze câteva momente despre evenimentul fashion, care nu  este unicul în Republica Moldova, însă care spun ele, se deosebește de cele existente:

✔️Primul eveniment de modă care a deschis ușile culiselor, pregătind fetele în văzul tuturor, așa încât oricine să se poată inspira din atmosfera pregătirilor. Mulțumiri aducem partenerului nostru Melkior pentru aceasta posibilitate frumoasă.
✔️Am încercat să aducem pe podium creatori de modă, care sunt de mai mulți ani pe piață, fac lucruri senzaționale, dar nu se afișează prea mult public. Ne-am dorit să-i descoperiți încă o dată….
✔️Nu am avut scopul de a aduce pe podium manechine cu fețe șterse cum se practică peste hotare, ci pe cele mai de top modele de la noi, femei cu atitudine și energie de divă care merită promovate și admirate.
✔️Nu am vândut bilete, evenimentul a avut 2 zone: zona VIP și zona liberă a Zity Mall-ului unde toată lumea avea acces.
✔️Am acordat deosebită atenție și importanță influencerilor, bloggerilor și fashion stiliștilor.
✔️Și pentru că detaliile fac diferența, am avut cel mai deosebit decor londonez posibil… M Decor sunteți number 1 !
✔️Showul nu a plictisit, dat fiind faptul că a durat doar 68 de minute, având 9 colecții pe scenă. Sper că v-am lăsat cu senzația „mai vreau” sau „to be continued”…..
Mai multe fotografii cu colecțiile prezentate la eveniment puteți vedea pe pagina de facebook: 
Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*