NEWS News

Acum poți să devii specialist în jurnalism TV, montaj și social media

Centrului Media pentru Tineri anunță înscrierea la cursurile MediaLab. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani sunt invitați să-și perfecționeze cunoștințele în trei domenii – tehnici de filmare și montare, social media și jurnalism TV, scrie zugo.md.

MediaLab este un  laborator media pentru adolescenții care își doresc să învețe cum să se facă auziți și să devină lideri de opinie, folosind cele mai noi instrumente new media.

Ce cuprinde MediaLab:
1. Tehnici de filmare și montare video – vei învăța să mânuiești  o cameră video, să creezi un filmuleț și să te remarci cu succes;

2. Social Media –  vei descoperi peste 10 aplicații Online care te va ajuta să-ți promovezi ideile prin fotografii, filmulețe video și audio;

3. Jurnalism TV – vei avea posibilitatea să mergi în teren cu echipa de producție a emisiunii TV Abraziv difuzată la Moldova 1 și să înveți multe lucruri din lumea reporterirei TV.

Aplică până la 1 februarie 2016 la adresa: laborator.media@gmail.com cu un mesaj de motivare și un număr de telefon pentru a fi contactat. Cursurile sunt gratuite. Pentru alte informații și detalii contactaține la numărul de telefon: (22) 73 14 52 sau 068 862 664.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*