DIVERTISMENT

Afacerea „Dolce Mio” realizată din iubire

Dragostea schimbă destine, iar în doi calea spre succes e mai uşor de parcurs. Aşa s-a întâmplat în cazul Marinei Luca, o tânără de 20 de ani. Viața ei a prins o întorsătură atunci când inima începuse să bată cu putere. La cât de dulce îi este jumătatea, aflaţi în acest interviu.

Coperta (2)

– Ce înseamnă Dolce Mio pentru tine?
-Dolce Mio reprezintă  prezentul şi viitorul meu. Este activitatea care mă satisface din toate punctele de vedere, emoţional,  financiar şi creativ. Sunt norocoasă că am găsit la timpul potrivit domeniul în care vreau să activizez şi să cresc profesional.  Este foarte important să-ţi placă ceea ce faci. Iar eu ador ceea ce fac, ador frumosul, ador arta, ador să creez deosebitul.

– Cum a început mica afacere?
– Fiind pasionată de tot ce e dulce şi frumos, experimentam acasă diferite reţete care erau apreciate de prieteni şi familie. Astfel, încît, mereu aveam un feedback foarte bun, cei dragi tot îmi spuneau că asta e „al tău, şi trebuie să te ocupi cu cofetăria, mai ales că-ţi place”. Însă nu aveam suficient curaj şi susţinere ca să activez mai departe în acest domeniu, iar  celelalte planuri de viitor mi-au prăfuit acestă plăcere. Într-o bună zi, cînd m-am îndrăgostit, totul a devenit clar cu mult contrast . (zâmbeşte). Totul devenise altfel când iubitul meu a fost persoana care mi-a trezit toate visele, iar unul din ele a fost “Dolce Mio”. El a fost cel care mi-a insuflat încredere şi toată susţinerea de care aveam nevoie pentru a începe mica afacere.  E un vis realizat! Un vis care nici nu intuiam că poate avea un aşa succes.
1 – Care este ingredientul magic în cake-urile tale?
– Pasiunea, creativitatea şi plăcerea sunt ingredientele magice. Fără ele nimic nu avea să obţin. Fiecare tort este special, cu detalii care mai de care, alese cu grijă. Fiecare tort e important pentru mine, îl creez cu gîndul că îl fac pentru cineva drag, pentru cineva pe care îl iubesc.
2– De cât timp realitezi comenzi şi care este succesul?
– De mai bine de jumate de an a fost lansat „Dolce Mio”, iar rezultatul este vizibil, uneori nu mă recunosc sau nu-mi vine a crede că aceste torte au fost făcute de mine. Clienţi fideli, un public mai larg, aprecieri, complimente şi cereri de proiecte, colaborări sunt succele obţinute.  Eu am devenit mult mai sigură în ceea ce fac, la început aveam puţin dubii şi nici nu priveam ca pe ceva serios.

– Care este preţul minim şi maxim pentru un cake Dulce Mio?
– Preţurile ca şi componenţa torturilor variază. Însă preţul final depinde de complexitatea decorului.

3

– Ai avut câteva comenzi internaţionale. Unde? Unde crezi că o să mai fie gustate gustăşenile „Dolce Mio”?
Tortul Dolce Mio a fost apreciat şi lăudat la Kiev. Iar gustoşeniile „Dolce Mio” vor fi savurate cel mai probabil în Franţa.

 – Ţi-ai dori o cafenea sau un magazin pentru a avea mai mulţi clienţi? Cum îţi imaginezi aces local?
– Sigur, îmi doresc o mică patiserie unde clienţii ar putea gusta din toate prăjiturile, să cunoască gustul după care să poată facă o comandă, fiind siguri  de produs. Localul pare a fi unul micuţ şi minimalist.
5

– Ce planuri ai pentru viitor şi cât de departe crezi că o ajungă gustul „Dolce Mio”?
– Următorul pas vor fi studiile în Franţa, în domeniul patiseriei. Vreau să devin un profesionist, unul dintre cei mai buni  şi apreciaţi iar eu voi face tot posibilul pentru a  realiza acest scop. După ce realizez acest nou vis, vă povestesc despre celelalte planuri… I Dream Big!

 – Ai putea să ne oferi şi nouă o reţetă marca Dolce Mio?
– Reţetă? Hmm
Ingriediente: 1.Pasiune 2.Plăcere 3.Suflet 4.Zahăr 5.Calitate 6.Ciocolată 7. Multă iubire;
Paşi de pregătire: 1.Creativitate;
Rezultat: Dolce Mio.

Autor: Dima Sorina, stagiară
Sursa foto: Arhivă personală

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*