NEWS SPECIAL

AJMTEM invită jurnaliştii la training!

Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) organizează un training pentru reprezentanţii din mass-media naţională şi locală, axat pe jurnalismul de mediu: problematica protecţiei mediului şi dezvoltării durabile, a schimbărilor climatice şi a eficienţei energetice.

Training-ul va avea loc în perioada 16 – 17 octombrie 2013. Timp de două zile, participanţii, asistaţi de experţi naţionali şi din România, vor afla despre jurnalismul de mediu, vor însuşi modalităţi de abordare a subiectelor ecologice, pentru a putea reflecta profesionist acest domeniu în publicaţiile/instituţiile unde activează. Cu ocazia acestui training, AJMTEM va lansa şi un concurs pentru cele mai bune materiale de presă la tematica de mediu. Mai multe informaţii despre concurs se vor oferi în cadrul trainingului.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi:

– un CV;

– o scrisoare de intenţie în care explicaţi de ce doriţi să participaţi la acest curs şi care sunt aşteptările dvs.

– opţional: un material propriu (presa scrisă/audio/video/online) pe o temă de mediu;

Înscrierile le puteţi expedia pe ajmtem@yahoo.com – până la 10 octombrie 2013, ora 17.00. Detalii organizatorice vor fi trimise candidaţilor selectaţi în data de 14 octombrie 2013.

Rambursarea cheltuielilor de transport, pentru participanţii din afara municipiului Chişinău, se va face în baza biletului de călătorie. Este asigurată cazarea pentru participanţii din afara municipiului Chişinău (vă rugăm să menţionaţi în mesaj dacă aveţi nevoie de cazare). Nu se percepe nici o taxă de participare.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-ne la adresa:

Str. Serghei Lazo 13, Chisinau MD 2004
Tel: 022  23 71 49, Mob.079406812

Comments are closed.