Advertorial SPECIAL Special

Alla Vengher a acceptat provocarea unui antrenament de tenis alături de campiona Moldovei, Julia Helbet

Alla Vengher

Femeia de afaceri, Alla Vengher a acceptat invitația unui antrenament de tenis alături de antrenoarea de la Niagara Fitness Club, campioana Moldovei la tenis, Julia Helbet. Timp de aproape o oră, cele 2 jucătoare au savurat din plăcerea de a se duela pe terenul de tenis. Mai mult decât atât, Alla Vengher ne-a spus că acum 10 ani acest tip de sport era preferatul ei, așa că s-a integrat rapid și a făcut față provocării. Cum s-a descurcat să joace alături de o campioană, vedeți în reportajul VIDEO de mai jos:

Alla Vnegher

Alla Vengher

Alla Vengher-Practicați de mai mulți ani pilates. De ce ați ales acest tip de sport?

-Prefer acest sport pentru că nu are excerciții intense de forță. Acest sport presupune exerciții de întindere, flexibilitate, crearea/întreținerea siluetei și menținerea metabolismului organismului. De asemenea, la antrenamentul de pilates te poți relaxa și te poți gândi la ceva plăcut, în timp ce îți dezvolți corpul.

-De ce trebuie să practicăm sportul și pe dvs. ce vă face să aveți o viața activă?

-Doar mișcărea este capabilă să ne facă mai curajoși și mai puternici nu doar fizic, dar și sufletește. Desigur, e foarte comod să stai toată ziua la calculator, dar în așa condiții noi mai mult degradăm. De aceea, orice tip de sport, orice fel de mișcare ne readuce pe noi la viață, face un restart la creier și devenim mult mai eficienți la muncă.

-Pe langă sport, cum reușiți să vă mențineți în formă? Ce secrete aveți?

-Obișnuiesc după ora 18:00 să nu mănânc, iar dacă mănânc atunci doar pește sau salată. De asemenea, urmez proceduri de îngrijire a tenului și a corpului. De așa răsfăț nu ar trebui să se dezică nicio femeie. Nu merg la somn înainte de a mă demachia și a aplica toate produsele de hidratare a tenului.

Alla Vengher

-Cum vați simțit în proiectul ”Accept provocarea” organizat în parteneriat cu Niagara Fitness Club? Ce va plăcut?

-Este o idee foarte interesantă. Cu ajutorul acestui proiect reușim să ne descoperim latura care până acum a lenevit. Este ca un imbold de a continua să practicăm sportul. Mi-a fost foarte interesant. Antrenoarea mi-a împărtășit și câteva secrete a tehnicii de joc pe terenul de tenis, pe care eu nu le-am știut. Am avut un joc foarte plăcut, iar cu această ocazie mi-am amintit de perioada când practicam tenisul. Vă mulțumesc vouă pentru posibilitatea de a mă întoarce în trecut și pentru o lecție plăcută, care mi-a dat un imbold să găsesc ceva timp pentru sport activ.

Partenerul proiectului: Niagara Fitness Club, tel: 022 210 021;  adresa: Ghidighici 5

Mulțumim pentru ținută : PUMA Moldova, tel: 022 860 518; locație: Shopping Malldova, Chișinău

Fotografa: Dasha Chegarovskaya

Operator: Greg Schwartzog

Autorul proiectului: Everyday Journalism

Alla Vengher

 

Alla Vengher

Julia Helbet

Alla Vengher

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*