NEWS SPECIAL

Anunț: Curs de comunicare pentru viitorii jurnaliști și PR-iști

În luna aprilie va fi lansat un curs pentru tinerii doritori să cunoască mai multe din domeniul PR-ului și al jurnalismului. Bloggerul și jurnalistul Ivan Goncearuc, inițiatorul cursului, anunță că este vorba despre un curs complex de comunicare pe trei nivele  – pentru gimnaziu (12-15 ani), pentru liceu (16-18 ani) şi post universitar (20 plus). Cursul integral va dura 3 luni de zile, câte două ore săptămînal, la toate categoriile de vârstă.

Scopuri:

1. Vom pregăti cadrele gimnaziale sau liceale pentru facultăţile de profil de la noi (din păcate, foarte mulţi viitori jurnalişti sau PR-işti, vin total nepregătiţi la facultăţile de profil), oferindu-le posibilitatea de a înţelege mai bine cu ce se “mănîncă” comunicarea şi jurnalismul, înainte de a ajunge pe băncile universităţilor.

2. Vom pregăti persoanele care au făcut alte facultăţi decît cele de comunicare, dar activează în domeniul acesta acum sau au planuri să activeze pe viitor.

Acum are loc înscrierea la aceste cursuri (recrutarea oamenilor interesaţi) iar cei care doresc să fie pe listele cursului se pot adresa pentru alte detalii la mailul ivangoncearuc@gmail.com.

”Vor fi laboratoare de creaţie, în care vom munci cot la cot, pentru a pune în practică lucrurile învăţate. Un alt bonus al cursului vor fi întîlnirile cu specialişti în domeniul comunicării online, PR-işti, manageri de companii, experţi în publicitate, bloggeri şi traineri din domeniul online management.  De asemenea vom merge la redacţii de ziare, tv, radio şi vom învîţa “pe teren”, cum se face jurnalsimul şi comunicarea în Moldova”, anunță jurnalistul.

Pentru mai multe detalii accesează blogul ivan.md.

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.