INTERVIEWS SPECIAL

Are 96 de ani şi e BLOGGER!

Are 96 de ani. A trăit perioada prohibiţiei americane şi al doilea război mondial, are copii şi nepoti, o casnicie de 73 de ani, a votat 18 presedinţi ai Statelor Unite şi este blogger. Barbara Cooper şi sotul sau (decedat în 2010) au întreţinut împreună blogul The OGs  (în traducere, Bunicii originali).

The OGs povesteşte în text şi imagini despre viaţa celor doi, călătoriile şi aventurile lor şi împărtaseste sfaturi pentru un cuplu fericit. Anul acesta, Barbara Cooper a lansat împreună cu nepoatele sale – Kim si Chinta – o culegere de texte despre secretele unei căsnicii reușite. “Fall inlove for life: Inspiration from a 73-Year Marriage” se află printre cele mai vândute 100 de cărți de pe Amazon.com Textele sale cuprind înțelepciune adunată în câteva decenii de conviețuire, dar și sfaturi despre viața intimă a unui cuplu: “Dacă îți dorești să rămâi conectat și fericit într-o căsnicie, te sfătuiesc să nu fii niciodată prea obosit sau prea ocupat pentru a simți dragostea partenerului tău”, scrie Barbara. “Când viața ta se va apropia de final vei regreta nopțile în care ai găsit scuze în loc să faci dragoste.”, mai spune ea.

“Fall inlove for life: Inspiration from a 73-Year Marriage” a avut recenzii publicate în reviste și pe site-uri importante, lucru care a propulsat-o pe Barbara Cooper în atenția presei. Dar blogul ei nu mai avea nevoie de prezentări. Are peste 6000 de prieteni în rețeaua Facebook, este conectat la Twitter și YouTube, are propria temă muzicală și mulți fani care îi scriu și îi cer sfaturi.

Sursa: renne.ro cu referire la www.latimes.com

Comments are closed.