BLOG Special

Asconi Winery – aroma unui vin care ajunge acolo unde trebuie…

AsconiMirosul amintirilor din copilărie… Miros de pâine coaptă la cuptor, așa cum o făcea doar bunica. Te las să rămâi mirat pentru că mirată am fost și eu să găsesc un cuptor cu pâine coaptă într-o vinărie. Totul devine clar însă când ți se spune : Suntem mai mult decât o vinărie. Suntem o destinație turistică pentru cei care își doresc să simtă mirosul amintirilor plăcute și să retrăiască acele momente gustând din bucatele tradiționale pe care le găseai doar pe masa de sărbătoare a buneiilor sau a părinților.

Asconi

Asconi

Și ce poate fi mai bun decât o felie de pâine aburindă și un pahar de vin care îți invadează simțurile cu o aromă îmbătătoare? În aceste condiții fiecare oaspete obține o zonă de confort… Așa o stare de bineee! Și dacă masa este umplută cu sarmale, mămăligă și carne, brânzături și salam, toate pregătite de gospodinile din Puhoi? Cu siguranță, în fața unei astfel de provocări nu rezistă niciun turist!

Asconi

Asconi

Asconi

De ce merită să vizitezi vinăria ”Asconi Winery”?

1. Vinificatorul Ion Mereuță îți povestește pe scurt despre tot procesul de producere a vinului. Deci, ai parte de o călătorie în timp… și afli care este drumul parcurs până ajungi să savurezi un vin aromat.

Asconi

Asconi

Asconi

2. Mi s-a părut o locație drăguță nu doar pentru petreceri, ci și pentru shootinguri, filmări.

Asconi

3. Bucatele! N-o să public nicio fotografie pentru că cel mai bine este să le guști chiar tu! Bucate ca la mama acasă și toate gătite în bucătoria vinăriei ”Asconi Winery”

Asconi

4. O destinație turistică care se află la doar 35 km de Chișinău

… ar mai fi argumente, dar pe celelalte ar trebui să le descoperi singur.

Descoperiți Moldova!

Autor text: Victoria Ungureanu

Foto: Asconi Winery

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*