NEWS SPECIAL

Atelier gastronomic cu Nata Albot la Strasbourg

Săptămâna trecută jurnalista Nata Albot a avut o întâlnire cu moldovenii stabiliți la Strasbourg. Evenimentul a fost organizat de ”Atelier De Stil”, din care fac parte un grup  de femei moldovence inventive.

Organizatoarele au împărtășit pe pagina de facebook că a fost una dintre cele mai așteptate întâlniri. ”Aducem călduroase mulțumiri minunatei prezentatoare a emisiunii Sare si PiperNata Albot, invitata noastră specială! Ii suntem recunoscători pentru șansa de a o descoperi într-un decor inedit atât pentru noi, cât și pentru ea. Am văzut cum o mare de morcovi, cepi, ciuperci, leuștean, zmeură, avocado și alte bunătăți  capată contur, îmbindându-se în cele mai neobișnuite și exotice feluri.

Am gătit împreună, am râs împreună, am avut emoții și ne-am bucurat împreună. A fost o experiență extraordinară și irepetabilă! Am descoperit un om interesant, carismatic, o femeie puternică, extrem de generoasă și sinceră! Nata Albot ne-a marcat prin atașamentul ei fata de valorile tradiționale și implicarea ei în promovarea mâncării simple și sănătoase într-o epocă în care pământul nu mai este respectat și apar din ce în ce mai multe boli din cauza agriculturii intensive și a preparatelor industriale care ne-au invadat viața. Tot Nata ne-a demonstrat plăcerea de a redescoperi bucatele și cea de a găti acasă, punând accentul pe fructe și legume proaspete, ceea ce constituie primul pas spre un stil de viață sănătos, deoarece suntem ceea ce mâncăm!”, au scrius organizatoarele pe pagina de facebook Atelier de Stil.

atelier de stil

nata albot

nata albot

nata

nata albot la strasbourg

 

Echipa care a făcut posibil organizarea acestui eveniment:

Mihaela Sleahtitchi, Sorina Nidelcu, Marina Lapusneanu, Olesea Savca, Inga Mihov și Alexandra Ruse.

Responsabilități: Sorina Nidelcu- blog culinar gusturisiculori.worldpress.com

Alexandra Ruse cu activitatea bestofbio.fr

Olesea Savca cu Sofiko creations a dăruit invitatei, Nata Albot, o bijuterie minunată.

EVERYDAY JOURNALISM.COM

 

Comments are closed.