DIVERTISMENT SPECIAL Special

Au mai rămas 2 zile până la prima ediție a Convenției Aerobic-Fitness International Movement

afim_bannerSpecialiștii și pasionații de aerobic-fitness sunt așteptați, duminică, 19 iunie, la centrul Sport Park din Chișinău la cel mai important eveniment sportiv al anului – AFIM. Două zile ne despart de întâlnirea programată cu atâta emoție și organizată la cele mai înalte standarde. În 72 de ore vom da startul  show-ului exploziv al verii!

Sunt pregătite opt ore de mișcare, acordată cu cele mai active ritmuri, sub îndrumarea unor nume importante din lumea sportului internațional: Elena Ozun – Moldova; Bogdan Vasile – România; Georgiana Ștefania – România; Cosmina Stroescu – România; Ina Bulat – Moldova; Alex Huhulea – România; Aleksandr Kravets – Moldova, Tatiana Ciobanu – Moldova.

Surpriza super show-ului este Fernando Gorini – Argentina, creatorul și directorul sistemului de educație în fitness STEEL PROGRAMS. Acesta promovează trei programe populare de antrenament: Steel Combat, Steel Training, Steel Tonic. Programele Steel sunt predate și  practicate în săli din peste 10 țări din lume, dintre care: Argentina, Mexic, Chile, Portugalia, Marea Britanie, Maldive, România, iar acum și în Moldova.

Participanții vor fi răsfățați cu cadouri oferite de partenerii evenimentului: bodybuilding.md, slabesc.md, Caffe Borbone, Detox Delivery, Verdego, Move It Fitness Studio, Jumping Fitness, Kangoo Club Moldova, Antos. Pe lângă aceasta, concursurile sportive vor da posibilitatea celor prezenți să beneficieze din partea organizatorului ABC Fitness School de cursuri de fitness în valoare de 320 euro, cursuri de tehnician nutriționist în valoare de 550 euro sau reduceri substanțiale la cursurile de formare prestate de ABC Fitness School. Se vor oferi și echipamente sportive TRX, mingi de FitBall și elastice.

Prima ediție AFIM se anunță grandioasă, sute de oameni urmând să fie prezenți în acest weekend la avalanșa de forță și energie. Inimile modovenilor vor bătea în unison pentru un singur motiv: un stil de viață sănătos creionat prin intermediul sportului.

Interesul publicului pentru eveniment este unul major, Elena Ozun, director ABC Fitness School Moldova, a primid numeroase mesaje de la doritori din afara Chișinăului și chiar din afara țării, prin care își exprimau intenția de a fi prezenți la convenție. Acest lucru a făcut posibilă punerea în vânzare a biletelor și în ziua desfășurării AFIM, doar că vor costa cu 100 lei mai mult. Încă puteți găsi bilete la prețul inițial! Grabiți-vă, au mai rămas doar 10! Acestea îți asigură intrarea la toate antrenamentele la care dorești să participi și acces la echipamentul special.

FotorCreated

Ultimele bilete la AFIM sunt acum disponibile la preț promoțional și pot fi achiziționale de pe https://iticket.md/event/aerobic-fitness-international-movement-afim/ , la sediul ABC Fitness School, str. Mircea cel bătrân 11 și în mai multe centre fitness din capitală, contact 060 921 321.

Vino și tu să iei parte la o duminică cum nu s-a petrecut până acum. Nu rata cele 13 antrenamente din care sigur vei învăța o groază de elemente noi! Ieși din zona de confort, încearcă ceva nou sau perfecționează-te în sfera în care activezi!

Program AFIM - copie-page0001

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*