Aura Agency – 10 ani și 10 zile pe piața serviciilor de organizare – motiv de aniversare! FOTO

Tea_party (322 of 350)Orice aniversare este un motiv de sărbătoare, mai ales dacă omagiată este chiar o agenție de organizare a evenimentelor. Parteneri, prieteni, prestatori și cei mai fideli beneficiari ai serviciilor Agenției Aura au fost invitați și provocați să memorizeze parola de acces la eveniment – „10 ani și zece zile” care a fost nu doar codul de acces, ci și vârsta agenției în ziua petrecerii.  

Iar pentru că evenimentul a fost și un moment de bilanț, invitații s-au întrecut în aprecieri și amintiri frumoase despre colaborarea cu profesioniștii agenției Aura.

ZesTREE, brăduțul din perne și perinițe, creat de Ecaterina Șalaru a declanșat spiritul creativ al echipei, astfel încât, evenimentul s-a ales cu un concept special și unic „ZesTREE parTEA”.

Tea_party (177 of 350)

Tea_party (283 of 350)

Tea_party (307 of 350)

Numărătoarea inversă 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1 a început prin ciocnirea cupelor de șampanie oferite de Călărași Divin, ca mai apoi invitații să servească izvar și ceai amestecate cu multă voie bună de la gazda evenimentului – restaurantul Garden Palace. Oaspeții s-au îndulcit cu bomboanele de la Te Ador, iar echipă NUNTA by Aura s-a simțit răsfățată în blănițele moi de la Artizana și desigur că, vedete în fața profesioniștilor fotografi Dima Iacovlev, Alex Walker și Memories Wedding photo & video care au imortalizat fiecare moment al petrecerii.

Evenimentul a fost prezentat și animat de Anatol Melnic și McMike, iar concursurile desfășurate  au fost o adevărată provocare și „instigare” la zâmbete și voie bună.

Pentru impresii despre cum sărbătoresc profesioniștii din domeniul organizării evenimentelor la aniversarea Agenției Aura, vă invităm să aflați din reportajul foto ce urmează.

Tea_party (286 of 350)

Tea_party (42 of 350)

Tea_party (27 of 350)

Tea_party (186 of 350)