DIVERTISMENT Special

Bloggerița Cristina Tabun te învață cum să te îmbraci stilat și ieftin de la second

Dimineața avem aceeași problemă! Nu știm ce ținute să mai punem pe noi. Vrem să fim diferite și stilate în fiecare zi, dar se întâmplă uneori să fim lipsite de inspirație. Bloggerița Cristina Tabun te învață cum să te îmbraci stilat și ieftin de la piețile second hand din Chișinău.

Rochia cu imprimeu

Rochiile cu imprimeu au fost și sunt în trend. Un imprimeu ales corect poate crea o ținută deosebită. Oricât de frumoasă nu ar fi rochia, mereu avem nevoie de accesorii. Eu nu pot renunța la genți și pălării. Fără ele ținutele îmi par nefinalizate. O pălărie neagră, o geantă tip punguță și o centură galbenă sunt componentele care au armonizat totul în ținuta mea. Și toate aceste accesorii pot fi găsite cu ușurință la second hand la prețuri mai mult decât accesibile.

Cristina Tabun

Ținuta 2 în 1

Vă prezint o ținută care foarte ușor poate fi transformată din una de seară în una „de zi” cu ajutorul unei perechi de sandale sau teniși. Pantalonii scurți din denim sunt „salvatorii mei”, un top lejer, un sacou fără mâneci și o pereche de pantofi albi. Poftim, ținuta e completă! Cu aceleași ”ingrediente vestimentare” + o pereche de sandale o să vă asigurați comoditatea pentru toată ziua.

Cristina Tabun

Rochie + rucsac

Eu sunt ca și camelionul, azi pot fi îmbrăcată cu influențe country chic, mâine cu hippi și poimâine cu boho… Toate astea datorită second hand-lui. Pentru că îmi permit cu bani puțini să cumpăr haine și accesorii care sunt în trend, dar și  care mă ajută să-mi fac ținutele originale. Dacă simtiți că vați plictisit de stilul vostru și doriți să experimentați cu bani puțini, atunci vă îndemn să trageți o fugă pe la piețile second hand. Sunt sigură că n-o să regretați.

Cristina Tabun

Contrastele

Sunt o mare fană a contrastelor. Îmi place să experimentez și când observ ceva interesant pe stradă ochiul meu ca un radar scanează tot ce e frumos. Pentru cine a studiat cromatica culorilor poate fi ușor, dar și pe net putem găsi articole despre combinațiile posibile de culori. Pentru a accentua și mai mult verdele bluzei, eu am ales un colier în nuanțe de violet și așa ținuta a prins o alta viață. Cele mai evidente și de senzație sunt contrastele dintre roșu-verde, galben-violet și albastru-oranj. Îndrăzniți să fiți colorate!

Cristina Tabun

Text: Cristina Tabun

Everyday Journalism.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*