NEWS SPECIAL

„Brand Your Idea” alaturi de ABC Antreprenori

Pentru ca ne dorim ca antreprenoriatul romanesc sa devina mediul de business care sa schimbe interfata situatiei economice actuale si pentru ca sustinem si ne-am propus sa dezvoltam comunitatea de antreprenori pe care am inceput sa o construim in urma cu un an, va invitam sa facem impreuna inca un pas inainte in aceasta directie in cadrul celei de XI-a editii a evenimentelor ABC Antreprenori, „Brand your Idea”, ce va avea loc in data de 23 mai, intre orele 18.30-21.30, in sala de conferinte Lyon, Hotel Novotel.

training

Pe parcursul celor trei ore de business interactiv, ne-am propus ca alaturi de speakerii si participantii prezenti sa gasim raspunsuri la intrebari precum:

  • Ce este brand-ul?
  • Care este diferenta dintre brand si marca?
  • Ti-ai dori ca brandul tău să devină un lovemark?
  • Cum iti construiesti strategia de branding pentru a deveni un brand de succes?
  • Afacerea ta poate functiona si fara branding?
  • Care este povestea afacerii tale?

Vom avea alaturi in prima parte un specialist in branding, Costin Oane, Managing Partner BroHousestudioul de branding si design care face diferenta pentru clientii sai. De-a lungul carierei a lucrat cu numerosi antreprenori si, in general, cu organizatii din aproape toate domeniile. O parte dintre proiecte au fost premiate atat in tara, cat si de organizatii internationale de specialitate. Experienta de lucru si-a sustinut-o prin invatare continua; recent s-a intors de la un Master in Branding & Identity Design din UK.

De asemenea, in timpul pauzei de networking veti putea discuta cu antreprenori care se confrunta sau au intampinat aceleasi probleme si provocari de business ca si dumneavoastra, si, impartasind fiecare experientele traite veti gasi informatii si solutii utile pe care le puteti aplica in cadrul propriei afaceri. Totodata, aceasta reprezinta o buna oportunitate de a stabili sau consolida colaborari cu parteneri, furnizori si chiar clienti. Veti putea cunoaste oameni care au aceleasi obiective ca si dumneavoastra in ceea ce priveste mediul de business si dezvoltarea unei afaceri de succes.

Astfel ca, va invitam alaturi de noi in fiecare luna sa petreceti trei ore de business de calitate, in cadrul carora veti afla informatii si sugestii utile pentru succesul afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra va invitam pe www.abcantreprenori.ro.

sursă foto titlu:  andreeamarc.com

 

Comments are closed.