Călătorii de vis DIVERTISMENT SPECIAL Special

Călătoriile de vis ale interpretei Diana Grigor//FOTO

13255923_10207661564955474_2718911498944650041_n

Everyday Journalism își încurajează cititorii să călătorească cât mai mult, iar pentru aceasta vă prezentăm persoane care au cutreierat cele mai frumoase destinații turistice, astfel, ajutându-vă să alegeți orașul potrivit pentru următoare escapadă de vis. Protagonista de astăzi este interpreta Diana Grigor, care și-a propus să descopere întreaga lume.

Din Spania și Dubai, spre Olanda, Italia sau Paris, Diana a descoperit o multitudine de locuri desprinse din poveste, iar experiența trăită a împărtășit-o cu noi.

A călători înseamnă… a descoperi destinații noi și a-ți dezvolta cultura generală.

Ultimele călătorii au fost în… Spania, Portugalia, Ucraina, România, Italia, Olanda.

Cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut au fost… deocamdată, cele mai aproape de suflet îmi sunt locurile din Dubai, Franța (Nissa), Austria (Viena), Cehia (Praga).

Anotimpul preferat pentru a călători este… mie îmi place să călătoresc în orice anotimp, pentru că fiecare are frumusețea sa. Totuși, cred că cel mai mult îmi place iarna, atunci când merg la munte.

Când aleg o destinație țin cont de… tot timpul aleg o destinație nouă, unde nu am mai fost. Mi-am propus să descopăr cât mai multe locuri frumoase.

Lucrurile indispensabile din bagajul de vacanță sunt… telefonul mobil (pentru poze), harta destinației, ochelarii de soare sau de schi, bani și haine potrivite pentru vremea din țara vizitată.

O călătorie este frumoasă dacă… însuși cuvântul călătorie deja sună bine, dar dacă mai alegi o destinație frumoasă și o companie bună, e ceva deosebit!

Cea mai hazlie întâmplare din călătoriile mele a fost atunci când… am pierdut avionul și nu aveam cu ce să plec acasă, fiind nevoită să mai fac trei zboruri cu escală. A fost o nebunie totală, dar nu îmi pare rău pentru că e o experiență ce nu o voi uita niciodată 🙂

În vacanță cu gașca sau cu iubitul…? Și cu gașca, și cu iubitul e frumos, dar cea din urmă versiune e mai plăcută.

Recomand tuturor să viziteze… lumea întreagă, care abundă în minunății. Eu încă nu am reușit să văd totul, din acest motiv nu o să-mi permit să fac o recomandare.

Visul meu este să călătoresc în… Indonezia, și anume insula aia mică – Bali.

Autoare: Angelina Mașcauțan

Foto: Facebook

Sursa: Everyday Journalism

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*