DIVERTISMENT NEWS SPECIAL

Când moda se întâlnește cu arta și literatura…

… le regăsim la Galeria Alchemia din București. Sâmbătă, 16 martie a avut loc evenimentul BOOKLETTA, un concept nou ce își propune să încurajeze cititul într-un mod chic. Poate numele vă duce cu gândul la coperți luxuriante sau povești deosebite. În realitate povestea este a unui model unic de geantă creată pentru femeia care înțelege că luxul și eleganța merg mână în mână cu tot ceea ce înseamnă cultură.

Creatoarea acestui concept este Sanda Cojocaru, o tânără originară din Republica Moldova, care a revoluționat piața fashion-ului cu acest concept. Indiferent de culoare sau formă, fiecare model de geantă este accesorizat cu un buzunar transparent prin care se poate observa cartea pe care fiecare femeie o ține alături. Chiar dacă vei purta aceeași geantă, de câte ori vei avea o carte nouă la tine, te vei simți ca și cum vei avea un nou model. Scopul acestui concept este de a ridica ideea de “literatura” la nivel de artă și de a arăta celor îndrăgostite de accesorii, că moda trebuie să te reprezinte. Și ce modalitate mai bună decât a-ți accesoriza atât ținuta cât și mintea cu o carte nouă?

bookletta

bookletta

Tot în aceeași seară, galeria Alchemia a fost gazda altor trei evenimente, și anume prezentările de modă ale brand-urilor Passepartous Shoes, Ava Precub și Sweet Paprika. Bookletta este încă odată elementul cheie, accesorizând cu succes orice tip de ținută, de la cea sport până la cea sofisticată. Atât pantofii cât și ținutele prezentate, dar nu în ultimul rând gențile Bookletta, au fost expuse după prezentare, pentru a da șansa fiecărui invitat la eveniment să le privească îndeaproape, și de ce nu, să achiziționeze modelul favorit.

bookletta
Surpriza serii a fost oferită de 3 pictorițe talentate, care au fost invitate să picteze pe 3 modele de genți Bookletta, dând un plus de eleganță și rafinament. Actul artistic a putut fi îndeaproape “savurat” de către invitați, care au putut observa cum geanta Bookletta se transformă din accesoriu cultural în șevalet, în mâinile celor 3 talentate tinere.

Bokletta

bookletta

Dacă v-am trezit curiozitatea și doriți să vă achiziționați o geantă Bookletta, o puteți face de pe pagina de Facebook numită Bookletta. Tot acolo veți găsi și mai multe modele, dar și prețurile acestora.

Cu ce carte vă veți accesoriza noua geantă Bookletta?

Autor: Raluca  Ioana CHIPRIADE 

Fotograf:  GrabazeiPhotography

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.