DIVERTISMENT PR SPECIAL Special

Care sunt așteptările designerilor autohtoni de la „Privé Fashion Events”//FOTO

Echipa „Privé Fashion Events” anunță că la finalul acestei luni va organiza a doua ediție a proiectului fashion cu noi branduri autohtone în portofoliu. Evenimentul va fi organizat la data de 30 martie, ora 19:00 la Alfa City Shopping Mall. Designerii participanți și-au exprimat așteptările și noutățile cu care vin la „Privé Fashion Events”.

 • Promesse|

„Așteptările sunt foarte mari și respectiv pregătirile sunt la nivel. Avem noi ținute care se pregătesc special pentru acest eveniment, este vorba despre o colecție capsula într-un stil neobișnuit pentru Promesse|. Avem emoții, dar sunt emoții frumoase, deoarece ne dorim să uimim și să încântăm în același timp”, spune designera Marina Borta.

 • Viggo

Prima ediție „Privé Fashion Events” a uimit prin excelența organizării și promovarea evenimentului, ce a rezultat un feedback garantat designerilor participanți. De această dată, așteptările noastre se ridică, incită și inspiră la o prezentare a celor mai creative colecții ce va răsuna, cu siguranță, și în afara Republicii Moldova. Let’s do it!

 • Miriams Bride

„Ne-am regăsit în acest proiect și am decis pentru prima dată să participăm în cadrul unui eveniment de modă. Fiecare rochie de mireasă creată de Miriams Bride este cu adevărat o capodoperă de lux, realizată din țesături de cea mai înaltă calitate. De aceea avem foarte mari așteptări și suntem siguri că vom demonstra că o rochie de mireasa poate fi altfel”, spun designerele colecției, Mihaela Grecu și Irina Minciună.

 • Ariadna

„De această dată brandul Ariadna vine cu o colecție mai neașteptată – dacă până acum optam pentru produse couture, noua colecție va fi purtabilă și va fi un alt vis al Ariadnei – stofe feminine, dantele scumpe și croieli provocatoare. Sperăm să demonstrăm femeilor că pot fi frumoase nu doar îmbrăcând o ținută de seară, dar și  o pereche de pantaloni care să îi evidențieze formele”, spune designera Diana Voevutki.

 • Cellin

„O femeie este frumoasă atunci când zâmbește și când lasă fericirea să o învăluie. Acestea sunt gândurile cu care noi, cei de la Cellin, am pornit la drum atunci când ne-am propus să oferim fiecărei femei șansa de a-și descoperi propria frumusețe în cele mai simple și mai rafinate moduri. În cadru celui mai spectaculos eveniment Prive Fashion am decis să spargem stereotipurile și să aducem cea mai nouă colecție de pijamale care pot fi purtate chiar și în stradă. Fericirea ne-o creăm noi!”, spune fondatoarea brandului, Nicoleta Vrabie.

 • Fórbels

„Ne așteptăm ca ediția a doua Prive Fashion să distrugă stereotipurile unei prezentări banale de fashion și să impresioneze cu un public nou, fapt ce va promova Moldova în rândul țărilor producătorilor de modă. Iar noi să fim mândri că am avut ocazia să participăm la acest show ”, povestesc designerii brandului, Olesea Fortuna și Beleaeva Anna.

 • Adaline Denim

„Dorim să prezentăm publicului o rochie de blugi cum nu se așteptă să o vadă, o rochie nonconformistă și extravagantă, care va completa garderoba fiecărei femei. Așteptăm un public și un eveniment prietenos, deosebit, care să rămână în memorie ca un eveniment care vine cu designeri, concept și colecții ALTFEL. Sunt mereu atentă să nu plictisesc publicul, încerc să ofer în fiecare sezon piese unice, colorate, avangardiste sau modalități de styling care ne provoacă imaginația,  dar în paralel rămân fidelă și pieselor cheie – rochia clasică de blugi, care este mereu pe gustul femeilor frumoase”, spune designera Simona Bacaliuc.

 • Haskel

„Ne-am făcut remarcați la prima ediție Privé Fashion Events, iar acum suntem gata să uimim din nou. Brandul Haskel creează ediţii limitate de accesorii pentru a evidenţia personalitatea fiecăruia. De data aceasta pregătim o colecție curajoasă, ieșită din tipare care cu siguranță va capta toată atenția publicului”, spune designera Natalia Sergacova.

 • Bord’s by Flower Ferre

„Nu vreau să uimesc. Vreau să transpun ideile într-o colecție de haine simple, dar care exaltează personalitatea femeilor ce se regăsesc în aceste haine. Sper să placă publicului”, spune designera Tatiana Bordeianu.

 • Șotropa

„Deoarece sunt pentru prima dată într-un astfel  de proiect, vreau ca intrarea brandului Șotropa în lumea modei să fie una memorabilă. Stilul conceput de noi este ceva diferit de ceea ce s-a propus în Moldova și aș vrea sa fie primit cu succes. Nu în ultimul rând ne așteptăm la vizibilitate maximă, deoarece  fiind la început de drum, anume aceste puncte trebuie marcate”, povestește designera Otilia Șotropa.

 • 105 store/March Again

„Țin să cred că aceasta va fi una dintre cele mai neobișnuite și stilate prezentări de modă în care am avut ocazia să particip vreodată. Atmosfera, decorul unic și percepția modei într-un stil mai neordinar în țara noastră  fac ca prezentările marca Privé Fashion Events să se bucure de succes”, declară designera Arina Filatova.

 • Street&Sport

„Am participat  la prima ediție Privé Fashion Events, iar acum pregătim o colecție trendy pentru ediția a II-a a proiectului. Avem așteptări mari și cu siguranța vom uimi publicul cu ținute comode, stilate și de înaltă calitate. De data aceasta punem accent pe brandurile Polo Ralph Lauren,Napapijri, Asics Tiger, New Balance, Converse, Lacoste, Pepe Jeans, Diesel și Timberland”.

 • Malliny

„Ne asteptăm și de această dată să fie un eveniment inedit, ca și la prima ediție. Un eveniment de modă în ziua de azi este mai mult decât o simplă prezentare de colecție, este un spectacol cu actori și spectatori, modele talentate, muzică, lumini. Dar responsabilitatea noastră, a designerilor este ca în centrul atenției să fie creațiile noastre. Ca de fiecare dată, vrem să impresionăm prin ținute originale, elegante și rafinate”, spune designera brandului, Lilia Bezer.

 • TOp Coat by Olga Tovstenco

„Colecția “Bird of Paradise” pentru sezonul 18/19 a fost creată din mătase naturală, catifea moale și texturi din lână de înaltă calitate, suplinită cu culori aprinse și feminitate, transformând orice femeie într-o pasăre zeiască”, povestește Olga Tovstenco.

 • Osez le style

„Participăm la acest eveniment pentru că am decis să facem încă un pas într-o lume încă necunoscută pentru noi. Ceea ce ne dorim e să prezentăm în fața unui public larg lucrările noastre și să profităm de un cadru excepțional pentru a le pune în valoare. Fiind o tânără echipă, suntem curioși de feedback-ul pe care îl vom primi în timpul evenimentului și după el desigur.

Încercăm să materializăm ideea prin care simplitatea este prezentată ca cea mai reușită variantă a frumuseții, eleganței și feminității. Dorim să prezentăm o variantă minimalistă a stilului, una ușor de abordat. Sperăm să reușim”, povestește fondatoarea brandului, Emilia Ciobanu.

 • La Muse

„În primul rând echipa brandului La Muse dorește să mulțumească organizatorii evenimentului pentru oportunitatea de a ne lansa pentru prima dată pe podiumul Prive Fashion Events. Este a doua ediție în care dați dovadă de profesionalism, abordare individuală și dedicare. Ne așteptăm să vedem dinamică, creativitate și culoare la evenimentul care urmează. Ne dorim să cunoaștem și să interacționăm cu cât mai multe persoane talentate din industria modei autohtone, să facem schimb de viziuni cu persoanele din domeniu și să auzim opinii în legătură cu prima noastră colecție  pentru a deveni mai buni în viitor”, povestesc fondatoarele brandului, Loredana Anton și Dina Rotari.

Vă reamintim că evenimentul va avea loc la data de 30 martie, ora 19:00 în incinta Alfa City Shopping Mall. Privé Fashion Events își propune să iasă din tipare și să impresioneze  publicul din Moldova. Acesta va fi în stil underground, industrial, urban. În calitate de elemente de decor vom avea adevărați giganți din fier inspirați din filmele cu roboți, care cu siguranță vor uimi, fiind pentru prima dată expuși.

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*