DIVERTISMENT

Ce imprimeuri se vor purta în 2016?

Imprimeurile care vor fi în trend în anul 2016 nu se deosebesc foarte mult de cele care au fost în anii precedenți. Pentru primăvară-vară 2016 casele de modă din Paris, New York, Londra și Milano au scos în evidență mai multe tipuri de imprimeuri însă există câteva tendințe de imprimeuri predominante pentru primăvara – vara 2016 care au ajuns în atenția noastră și pe care vrem să ți le recomandăm:

Imprimeul umbrelă este la modă de câteva sezoane, deși a devenit puțin mai îndrăzneț pentru 2016. Există un pic mai mult accent, un pic mai multă culoare și o notă de creativitate.

imprimeul-umbrela

Nici în 2016 nu scăpăm de toate tipurile de dungi.  Dungile sunt pentru vară ceea este blana pentru iarnă, se pare, cel puțin în lumea modei. Este ceva clasic pentru vremea caldă și este potrivit pentru toate vârstele.

dungi

Imprimeurile florale abstracte vor căpăta amploare în primăvara-vară 2016. Imprimeurile cu flori va trebui să le poți purtat pe un fon închis ceea ce va face deosebire de anul 2015.

imprimeuri-florale

Printurile Hawaii vor fi în partea de top a colecțiilor de designeri. Ele nu vor mai fi printuri tipice de primăvară cum ne-am obișnuit dar cu siguranță se vor transforma în ceva șic.

imprimeuri-Hawaii

Imprimeul Animale va fi probabil unul dintre cele mai interesante imprimeuri pentru primăvara – vara 2016. Arată fantastic, cu caracteristici de animale care apar pe pistă în detaliu clar.

IMPRIMEU ANIMAL

Autor: Sabina Hirianov, stagiară

Sursa imagini: elle.com

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*