DIVERTISMENT PR SPECIAL Special

Cine sunt câștigătorii Media Golf Tournament și care sunt impresiile de la ediția a doua//VIDEO

Își pot schimba rolurile și meseriile în orice proiect Everyday. De la bucătari și interpreți până la jucători de golf. Nu ne credeți? Știu să concureze frumos, să se susțină și să facă proiectele Everyday extrem de vesele. Vedeți în imaginile video de mai jos cum a fost atmosfera de la Media Golf Tournament 2017 organizat de către Everyday Journalism & Events și sponsorul Maurt, spumantul „Bacio di Bolle”.

„Satisfacția de a cunoaște și de a socializa cu unii oameni de după sticlă, de după monitoare, a triumfat, pentru că, în esență, asta ne-a adus pe toți acolo, nu neapărat dorința de a învinge tournamentul. Unsprezece jurnaliști într-un cadru informal au demonstrat că pot fi foarte uniți, pot aborda diverse subiecte, se pot distra și pot juca golf, chiar dacă au făcut-o pentru prima oară. Am pornit cu stângul, dar finalul a fost (ne)așteptat. Mulțumim Everyday Events că aveți grijă să ne mai scoateți din oficii, din fața ecranelor și să ne descoperiți și alte laturi!”, povestește jurnalista Ana Creascov, cea care a obținut trofeul Media Golf Tournament.

„A fost „gustos”☺. O primă experiență cu crosa de golf, atmosferă care a anihilat canicula și oameni frumoși. Am mai scărpinat limbile, dincolo de machiajul și sobrietatea caracteristice meseriei. Un grand merci încă odată, inclusiv pentru cadourile drăguțe. Locul pe podium chiar nu a mai contat. Importantă a fost experiența și faptul că am plecat de acolo cu bateriile încărcate cu multă energie pozitivă. Mulțumesc!”, spune prezentatorul TV, Alex Luca, deținătorul locului 2 la competiția de golf.

„Am mai jucat golf, dar niciodată mini golf. Mi s-a părut foarte interesant procesul, mai ales că pistele sunt construite într-un fel care să ne facă să ne străduim destul de mult pentru a ținti bine mingea în gaură din cât mai puține încercări. Dincolo de joc, a existat ceva ce mi-a plăcut și mai mult. Toți jurnaliștii se susțineau reciproc, se încurajau unul pe altul, ofereau sfaturi care ajutau! Competiția a fost veselă, pentru că jurnaliștii au o cultură generală bogată și pot discuta despre orice, pot glumi inspirat la diverse subiecte, improvizează atunci când nu prea știu ce fac și transformă un eșec aparent într-un număr artistic. Victoria Ungureanu, vin și la capăt de lume pentru a participa la evenimentele marca Everyday Journalism – refugiul perfect pentru orice jurnalist!”, spune jurnalista Ana Smolnitchi, cea care a obținut locul 3.

Parteneri: Complexul turistic „Vatra”, spălătoria „Ottimo”, cosmetica naturală „Antos”.

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*