PR SPECIAL Special

Competiție gastronomică între bloggerițe la Everyday Masterchef//FOTO

O nouă întâlnire marca Everyday Masterchef a avut loc, de această dată cu bloggerițele food, fiind cele care au dat bătălia în studioul gastronomic ,Lo Chef,,. Aici, împreună cu bucătarul Marian Danu, au gătit și s-au întrecut în descoperirea trucurilor pentru pregătirea unui meniu special de sărbători. Asta pentru că fiecare din ele dorește să-și surprindă cât mai plăcut urmăritorii în perioada sărbătorilor de iarnă, când masa cu bucate este cel mai gustos și plăcut moment al întâlnirilor în familie.

Câteva ore de muncă și studioul gastronomic deja era doldoră de mirosuri delicioase. La această ediție participantele au gătit crema supă de cartofi, mușchiuleț de porc cu umplutură de ceapă caramelizată, mozzarella și becon, iar la desert ruladă de cacao cu cremă de mascarpone. Produsele pentru aceste bucate deosebite au fost procurate de la magazinul „Linella”, partenerul ediției Everyday MasterChef.

„Voi pregăti neapărat mușchiuleț de porc de sărbători. Vreau să-i încânt pe cei de acasă, sunt sigură că o să le placă”, a spus bloggerița Liuba Florica.

Bucatele fiind pregătite, bloggerițele s-au așezat la masă ca să le savureze împreună cu un spumant dulce „Rădăcini”, partenerul ediției. Între timp au reușit și să se cunoască mai bine, deoarece ,,ne știam doar din mediul virtual’’, spune Cristina Evtodii.

Și pentru că ne aflăm în perioada magiei de iarnă, bloggerițele au primit câte un dar de la de partenerii ediției – „Rădăcini” și „Linella”. La sfârșit nu au lipsit fotografiile și zâmbetele satisfăcute, care au lăsat o notă de inspirație pentru viitoarele articole din blogul fiecărei participante în proiect. „Această seară m-a încărcat cu motivație și inspirație pentru mult timp înainte și vă sunt adânc recunoscătoare pentru asta”, a mărturisit la final autoarea blogului Dia’s Kitchen – Diana Conea.

Evenimentul Everyday MasterChef este organizat de către echipa Everyday Journalism și este la cea de-a 6-a ediție, proiect gastronomic unde jurnaliștii, oamenii de afacerii, avocații și influencerii au gătit alături de bucătarul Marian Danu și partenerii edițiilor.

Tu ce ai în meniul de sărbători?

Autoare: Axenia Samocrainaia

Fotograf: Victoria Tihonova

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*