DIVERTISMENT NEWS News SPECIAL Special

Designerul Vadim Nicorean a creat primele sale rochii de mireasă// FOTO EXCLUSIV

drtyuiop

Din 2010 încoace Vadim Nicorean este cel care stă în spatele brandului autohton ” NICORÉN” și depune efort pentru a crește acest produs la unul de talie internațională. Recent, Vadim și-a încercat abilitățile de designer iscusit și  în crearea rochiilor de mireasă. Deocamdată nu este decis dacă va veni cu o colecție întreagă, însă primele rochii sunt deja gata. Everyday a obținut în exclusivitate prima schiță de la o rochie din prima sa colecție.

cds

Pornirea în acest domeniu nu a fost ideea mea. De mai mulți ani lumea mă tot întreabă dacă creez și rochii de mireasă. Într-o bună zi am promis că o fac, iar acum au apărut primele oferte pe care nu am putut să le refuz.

Deocamdata nu știu dacă o sa realizez colecții cu rochiile de mireasă, dar îmi doresc să abordez segmentul dat cu mai multă noblețe și rafinament și totodată o să rămână prezente și cristalele swarovski și dantela în cazurile când sunt necesare. Liniile și siluetele clasice nu o să dispară sub nici o formă.

Costul rochiilor porește de la 300 euro și poate ajunge la câteva mii de euro, asta dacă sunt folosite tehnici houte couture executate special la comandă sau cu diamante”, a confirmat Vadim Nicorean.

cs

c zsv

Autoare: Sabina Hirianov

Sursa foto: arhiva personală

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*