Fashion Journalism JOURNALISM Journalism in Moldova

Diana Botnaru: Rochiile şi pantofii sunt febleţea mea

Diana Botnaru

Blugii sunt cei mai practici, mai ales pentru un producător TV. Diana Botnaru, producătoarea emisiunii ”Deștaptarea de weekend” și ”Veranda” de la Jurnal TV a renunțat la blugi și a acceptat toate recomandările stilistei Ylianna Danko din proiectul ”Fashion Journalism”. Jurnalista Diana Botnaru ne-a vorbit despre cum este bărbatul de lângă ea, cum l-a cucerit și dacă o femeie sexy și stilată este secretul succesului.

-Blugii…. ți se par la fel de practici precum le consideră orice femeie din secolul nostru? 

-O da, blugii sunt salvarea oricărei femei cred eu, îi poţi purta în orice situaţie. În cazul meu dacă am o zi plină de evenimente sau multe de rezolvat, blugii asortaţi cu o pereche de adidaşi îmi asigură comoditatea deplină. Seara dacă am o ieşire şi nu reuşesc să trec pe acasă atunci în genta mea încăpătoare o să găseşti o perece de pantofi cu toc care, după mine, se asortează perfect cu blugii.

-Ești matinală? În câte minute te gătești de ieșire în parc? La o întâlnire? La job?

-Trebuie să recunosc că de luni până vineri savurez dimineţile cu o ceaşcă de cafea direct din pat chiar până la ora 11 dimineaţa, în schimb în weekend trezirea mea are loc la 7:00 iar ieşirea mea din casă e fix 7:15, deci, ca să fac o concluzie:  uneori pot fi foarte matinală şi reuşesc să le rezolv pe toate, alte ori pot fi extrem de indecisă şi fără chef de a realiza ceva.

Diana Botnaru

-Rochiile și pantofii doar la ocazii? 

-Rochiile şi pantofii sunt febleţea mea, când îmi cade ceva tronc la inimă până nu o/îi văd în garderoba mea nu îmi găsesc liniştea. Îmbrac o rochie nu doar la ocazii, totul depinde de starea mea lăuntrică din acea zi. Totuşi, recunosc, în ultima perioadă programul meu aglomerat mă cam lipseşte de posibilitatea de a purta zilnic pantofi aşa că uneori merg pe comoditate.

Diana Botnaru

Diana Botnaru

-Pentru multe femei shoppingul este ca o terapie. Ce înseamnă pentru tine shoopingul și cât de des îl faci? 

-Nu mă declar o shopaholică, nu prea dispun de timp pentru asta dar cum spuneam mai sus, când îmi sare ceva în ochi atunci îmi ies şi banii de pe card. Îmi place să fac shopping cu cap şi cu bani mulţi la mine, ca de, niciodata nu ştii în ce magazin te pot duce ochii şi picioarele. Timpul este inamicul meu iar vacanţele sunt cele mai bune prietene ale mele aşa că mereu din vacanţele petrecute în străinătate mă întorc cu cele mai tari achiziţii şi atenţie, nu neapărat sunt cele mai scumpe.

-Shoppingul pentru mine este…

-O plăcere, o necesitate şi nişte cheltuieli 🙂

-Cum se îmbracă femeile din Moldova? Ce greșeli crezi că fac? 

-Sunt două categorii de femei care se îmbraca ca nişte ”Doamne Adevărate” şi altele sunt îmbrăcate ca „Doamne Fereşte”. Nu sunt critic de modă şi personal nu respect unele reguli ce ţin de fashion dar cred eu că simplitatea va fi la modă mereu. Mă deranjează că unele femei uită de asta şi exagerează uneori la capitolul sclipici, rochii mulate pe corp şi inele aurite pe toate degetele.

Diana Botnaru

Dacă ai avea astăzi o mie de euro pe ce i-ai cheltui?

– Eu muncesc mult şi cunosc preţul banului aşa că nu-i cheltui prea uşor şi pe nimicuri… şi până la urmă o mie de euro nu e atât de mult 🙂

Până la urmă cred că o să-i ţin pentru următoarea destinaţie de vacanţă.

-Să nu vorbim doar despre stilul femeilor. Cum este bărbatul de lângă Diana?

-Bărbatul de lângă mine este cel mai frumos, cel mai inteligent şi cel mai iubitor… evident pentru că este bărbatul de lângă mine 🙂

Şi încă ceva, nu-mi place să calc cămăşi iar el practic zilnic poartă cămaşă 🙂 deci când alege o ţinută mai casual e mană cerească pentru mine.  Ah da, am uitat să vă spun, nu poartă costum sport 🙂

Diana Botnaru

-De ce crezi că astăzi se pune atât de mult accentul pe felul în care arăți?

-Cu toţii cunoaştem că imaginea vinde şi încă se vinde foarte bine în zilele noastre. Tocmai din acest motiv lumea încearcă să se evidenţieze prin felul cum arată doar că unii pun accent pe frumuseţea fizică, alţii pe eticheta ţinutei pe care o poartă şi cel mai des uităm de frumuseţea sufletului, care după mine este cea mai importantă.

-Tu ca producător al unei emisiuni TV, crezi că o femeie stilată are mai mult succes decât o femeie prost îmbrăcată sau modestă? De ce?

-Fiind producător de emisiuni TV, prin faţa ochilor mei se perindă multe „specimene” dar totul devine fooooarte clar chiar după primele 5 minute de discuţie, aşa că stilată, prost îmbrăcată sau modestă mai puţin contează, important să foie îngrijite.

Diana Botnaru

-Dar o femeie sexy?

-Răspunsul de mai sus e valabil şi pentru această întrebare doar că o femeie sexy neapărat trebuie să fie şi inteligentă astfel va şti cu exactitate cum trebuie să se facă remarcată prin sexapil astfel succesul îi este garantat.

Diana Botnaru

-Ce îl cucerește pe un bărbat?

-Asta nu ai de unde să ştii cu precizie, la fiecare cred că e diferit.

Bărbaţii sunt ca şi femeile cred, unii iubesc cu ochii, alţii cu capul, iar mie îmi plac bărbaţii care iubesc cu inima. E adevărat, când ieşti la prima întâlnire cu un bărbat te uiţi în oglindă de zeci de ori până ieşi din casă dar daca acea chimie s-a produs ai grijă cum îţi dezbraci sufletul în faţa lui că de restul se ocupă şi singur 🙂

Deci, pe un bărbat îl cucereşti cu SUFLETUL!

Diana Botnaru

-Spre final, cum a fost experiența în proictul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop”?

-Datorită proiectului „Fashion Journalism” am făcut şi eu cunoştinţă mai îndeaproape cu stilul şi culorile pieselor vestimentare din magazinul „My London Shop”, odată ce ai intrat în magazin succesul îţi este asigurat şi te faci de lume remarcată. Totul este posibil doar cu oameni frumoşi (Victoria tu eşti vinovată), talentaţi (Oxy Diamond-diamant nu fată) şi mega profesionişti (Yliana Dannko tu ai să ajungi în cartea Guinness).

Merci lume frumoasă şi înmulţiţi-vă!

Diana Botnaru

Diana Botnaru

Partenerul proiectului: magazinul ”My London Shop”

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Oxana Guțu

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*