Ea e TOP Pistrui 2017. Detalii despre evenimentul pistruiat//Galerie FOTO

top pistrui 2017Au numărat pistruiI și au decis cine în 2017 este cea mai carismatică pistruiată care merită troferul Top Pistrui 2017! Julia Bishir este câștigătoarea care a cucerit atât publicul din online, cât și publicul invitat la evenimentul organizat de Everyday Journalism & Events.Top Pistrui 2017

Opt pistruiate selectate de organizatori în urma unui casting online au concurat în această săptămână în cadrul evenimentului organizat la restaurantul „Mi Piace”. Tinerele au avut 2 defilări în rochiile brandurilor autohtone „Berrezzo” și „MOVE”.Top Pistrui 2017

top pistrui

top pistrui

top pistrui 2017

top pistrui ”Sunt încântată, emoționată și fericită că am obținut titlul Top Pistrui 2017. Deși mi-am dorit mult acest titlu, pentru că îmi port pistruii cu mândrie, a fost o surpriză pentru mine atunci când mi-am auzit numele ca fiind câștigătoarea. Top Pistrui 2017 este un proiect deosebit și organizat excelent de Victoria Ungureanu. Mi-a făcut o mare plăcere să fac parte din el și am cunoscut alte 7 pistruiate carismatice”, spune câștigătoarea titlului Top Pistrui 2017, Julia Bishir.

Câștigătoarea a obținut o apariție în revista NUNTA by AURA, o plimbare cu avionul oferită de ”Moldova la înălțime” și multe alte premii din partea partenerilor evenimentului. Toate pistruatele au fost premiate și au rămas mulțimite de proiect și nivelul la care a fost organizat.

julia bishir

top pistrui

„Dacă după acest eveniment promovat activ de presă și participante va face ca pistruii să devină un trend, iar persoanele pistruiate să nu se mai complexeze, atunci ca organizatori ne-am atins scopul. Top Pistrui este un alt proiect de suflet, mai ales pentru că pornește de la propria mea poveste… de pistruiată complexată”, spune organizatoarea și autoarea proiectului, Victoria Ungureanu.victoria ungureanu

Invitații au putut să-și picteze pistruii la cabina de machiaj improvizată la eveniment de Melkior Moldova, iar cei mai norocoși au câștigat premii din partea partenerilor la tombolă.

Printre invitați s-au numărat jurnaliști, bloggeri, interpreți și oameni de afaceri. Organizatorul proiectului este Everyday Journalism&Events, o companie media și PR care a organizat de asemenea în premieră pentru Moldova proiectele „Voice of Journalism”, „Everyday MasterChef”, „Drive of Journalism”, ”Media Golf Tournament” și alte proiecte online.

Partenerii proiectului: Melkior Moldova, Shopping MallDova, Vinăria din Vale, Jumping Fitness Moldova, Ursu Dent, MOVE, Daria Room, studioul de fitness și nutriție – Elena Ozun, Relaxa Aromatherapy.

Parteneri media: Kiss FM, Diez.md, Zugo.md, Realitatea.md, Kankan.md, Unica.md, Revista Nunta by AURA, Evenimente.md
top pistrui 2017

top pistrui

dianna rotaru

top pistrui

vinaria din vale

top pistrui

top pistrui

top pistrui

top pistrui

top pistrui

Sursa: Everyday Journalism

Locație: restaurantul ”Mi Piace”

Decor scenă: Lumo.md