INTERVIEWS Journalism in Moldova SPECIAL

Evelina Vîrlan : ” Depuneți suflet în tot ceea ce faceți și neapărat veți reuși ”

Este o fire talentată, ambițioasă, muncitoare și plină de vise.Tânăra prezentatoare, model și interpretă, Evelina Vîrlan, ne demonstrează că prin muncă și multă dedicație poți ajunge și dincolo de stele. Chiar dacă este la început de cale, are în spate un bagaj de experiență, multe victorii frumoase, scopuri întemeiate și desigur admiratori fideli.

-Ești interpretă, prezentatoare și mai faci și modeling. Cum ai pășit în lumea mondenă și când ai înțeles că ești atât de talentată?

-Eu cânt de la vârsta de 10 ani, eram prezentă la diverse concursuri și evenimente mondene, îmi plăcea să cânt și asta făceam…după ce am câștigat câteva concursuri muzicale,numele meu devenise cunoscut 🙂

În modeling am pășit după ce am câștigat concursul „Mademuasselle Aquarelle” și am apărut pe coperta revistei „Aquarelle” , iar ca prezentatoare am debudat la „Eurovision Junior”.

-Fiind prezentatoare la emisiunea pentru copii Ring Star, ai ajuns să fii foarte îndrăgită de copii. Cum reușești să descui inima fiecăruia dintre ei și de fapt ce înseamnă să fii prezentatoare într-o emisiune pentru copii?

-Fiind prezentatoare la Ring Star multe în viața mea s-au schimbat. Nu numai că amindrăgit copiii, dar am și început să îi înțeleg mai bine. Pentru a ajunge la inima lor e suficient să fii sincer cu ei. Să fii prezentatoarea unei emisiuni pentru copii înseamnă în primul rând responsabilitate. Mă strădui să fiu un exemplu bun pentru ei.

Evelina

-După apariția mai multor televiziuni, nu ai fost tentată să pleci la o televiziune privată? De ce? Dar ai primit propuneri?

-Sigur că am fost tentată,am avut și propuneri destul de interesante,dar până când mă simt bine aici,mai am înca destule de învățat de la copii.

-Se știe că de ceva timp ai deschis un studiou vocal coregrafic pentru copiii ”StarMix”. Ce presupune acest proiect?

-Nu e doar un proiect, deja nu pot exista nicio zi fără ei, copiii de la studiou…suntem bazați pe descoperirea și dezvoltarea micilor talente și sunt foarte mândră când deja elevii mei au succese frumoase. Îi ador pe toți împreună și pe fiecare în parte.

-Pe lângă succesul tău de prezentatoare la Ring Star, ai dori sa realizezi o emisiune proprie? Despre ce ar Evelinafi?

-Sigur că da, cred că fiecare prezentator visează la emisiunea proprie…și nu vei crede… îmi doresc o emisiune muzicală pentru copii.

-Ce te-a ajutat să ajungi să faci jurnalism TV, fără a absolvi o facultate de profil?

-Norocul…după cum am mai spus,de mică sunt pe scenă,eram în vizorul multor producători TV,de aceea când mi-a telefonat doamna Ecaterina Telescu, producatoarea noastră și m-a invitat la probe, am primit ca o incercare nouă…doar mai târziu am sesizat ca era anume ceea ce îmi place să fac.

-Cum te-a ajutat aspectul fizic în cariera ta la televiziune?
– Wow…aspectul fizic pe scenă și mai ales în televiziune sigur că e foarte important . Cred că m-a ajutat mult.

-În afară de televiziune, continui să progresezi și în calitate de interpretă. Ce proiecte pregătești pentru anul 2013?

-Da,desigur…în 2013 voi lansa câteva piese noi,vom încerca să lansam un proiect de piese cu copiii. Planific un videoclip.

-Îmi dau seama că aparițiile tale în diverse jurnale sau la TV stârnesc multe priviri masculine. Cum te simți știind acest lucru? De fapt, cum îți merge pe plan personal?

-Ca orice domnișoară 🙂 Îmi place să fiu admirată. E plăcut să simți că placi…uneori mă deranjează propunerile obraznice, pe care le opresc din start. Acum sunt axată doar pe carieră,de aceea viața personală ramâne pe plan secund,dar consider că merge bine și pe acest plan 🙂

-Ce s-a schimbat în viața ta odată ce ai devenit imaginea diferitor brand-uri care au împânzit Chișinăul cu multiple panouri publicitare? Te recunoaște lumea când mergi pe stradă? Dai autografe?

-Nu pot să spun că s-au schimbat multe,adică e ceva din intregul carierei mele. Lumea mă cunoaste desigur,bdau autografe, fac poze…și am observat că cei mai devotați fani sunt totuși copiii…

Evelina

-De fiecare dată când apari în public, aparițiile tale sunt fermecătoare. Cum te menții în formă și ce importanță crezi că are garderoba unei femei?

Mulțumesc! Probabil încă tinerețea mă menține în formă 🙂 fiindcă din insuficiența de timp nu prea reușesc să fac mult sport,dar totuși mă duc la sală de câte ori am posibilitatea,mă strădui să am o alimentație corectă și să îmi ingrijesc corect părul,dinții, pielea 🙂

Referitor la garderoba-e punctul meu slab…ador hainele frumoase și calitative, întotdeauna mă strădui să le asortez corect. Nu pot spune că urmăresc minuțios revistele de modă,dar mă orientez după principiul …să îmi placă mie imaginea din oglindă.

-Pe tot parcursul carierei tale, ai întâmpinat anumite dificultăți? Au fost momente când ai zis că renunți? Ce te-a făcut să continui?

-Dificultăți serioase nu prea am avut,dar momente grele sigur că au fost…nu am vrut niciodată să renunț de tot,dar supraoboseli și stări de epuizare totală am avut…ca exemplu,înainte de bac…știi cum a fost,când simți că totul arde…dar trebuia să ies în fața publicului cu același zîmbet și cel mai important să nu transmit starea mea telespectatorilor și spectatorilor. Uneori am doar cite 3-4 ore pentru somn și în așa program sunt de câțiva ani…dar când am niște zile mai libere, îmi pare că se oprește viața și sesizez că e mai bine când am multe,multe activități.

-În pofida faptului că ești o persoană de succes în showbiz-ul autohton, tu ai decis să faci facultatea de Drept. Ce aport aduce acest domeniu în cariera ta? chiar ai de gând să activezi în acest domeniu?

-Nu sunt sigură că voi activa în domeniul acesta,dar mă interesează la moment,vreau să imi cunosc bine drepturile 🙂 ca în caz de necesitate să mă pot apăra 🙂 dar…m-ar interesa pe viitor să fac o emisiune proprie despre problemele societății.

Evelina

-Care ar fi sfatul tău pentru cei care visează la o carieră, fie în televiziune, modeling sau muzică ?

-Nu ezitați,încercați …depuneți efort și suflet în tot ceea ce faceți și neapărat veți reuși !

Autor: Maria ȚONCU

EVERYDAY JOURNALISM.COM

 

Comments are closed.