NEWS SPECIAL

Eveniment dedicat amatorilor de dans!

Pe data de 16-17 noiembrie, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează un eveniment destinat tinerilor cu viziuni moderne , pasionați de diverse aspecte ale culturii de stradă (hip hop, break, role, skate, BMX). Toți doritorii sunt invitați în incinta Centrului Comercial ”Atrium”.

Acțiunea este desfășurată în baza  Ordinului Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova nr. 47 din 31 ianuarie 2013 „Cu privire la Programul activităţilor extraşcolare în învăţământul preuniversitar pentru anul 2013”, și are drept scop mobilizarea tinerilor prin acțiuni ce promovează modul de viață sănătos și activ.

Programul evenimentului include master- class- uri și battle-uri la hip hop și break dance, evaluarea școlilor și a colectivelor de dans din mun. Chișinău și din Republica Moldova, skate și roller contest, și concursuri.

Membrii juriului- profesioniști în domeniul hip hop și break, din republică și de peste hotare (România ), vor determina câștigătorii , care vor fi premiați de către partenerii evenimentului (Atrium, Orange, OM, WILD MART).

Pentru informaţii  suplimentare ne puteţi contacta la:

Centrul Republican pentru Copii şi Tineret „ARTICO”

Adresa: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 169

Tel. : 022 856 248
         069 444 175
E-mail:   olesea.buianovscaia@artico.md
 Site- ul: http://www.artico.md/secretpark/
Pagina pe www.facebook.com : https://www.facebook.com/events/182629985260267/ 

Comments are closed.