Advertorial Fashion Journalism SPECIAL Special

Everyday Fashion with Julia Allert

Everyday Journalism

Fetele din echipa Everyday Journalism au decis să vă inspire primăvara asta cu un shooting realizat pe străzile Chișinăului. Cele 4 protagoniste ale proiectului s-au lăsat coafate de băieții de la salonul ”Micușa Stil”, au îmbrăcat ținutele din magazinul Julia Allert și s-au lăsat fotografiate de Victor Taran, care a surprins cele mai deosebite locuri din Capitală. Cum s-au simțit fetele în proiectul ”Everyday Fashion”, dar și care a fost rezultatul shootingului, vedeți mai jos. 

Victoria Ungureanu, fondatoarea Everyday Journalism

Julia Allert îmi pare unul dintre cele mai îndrăznețe branduri autohtone, iar eu ador tot ce e diferit. N-am ales întâmplător ca echipa să poarte aceste ținute într-un shooting comun. Mi-am dorit să promovăm designerii autohtoni care aduc ceva nou în țara noastră, totodată schimbând ținutele din garderoba femeilor din Moldova. Recunosc, în acest shooting am purtat o ținută specială, dar care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.

Victoria Ungureanu

Victoria Ungureanu

Julia Allert

Sabina Hirianov, reporter

Înainte de a proba ținutele din colecția Julia Allert, am crezut că fac parte din categoria acelor femei care se lasă cu greu impresionate de o haină. M-am simțit pe cât de comod pe atât și de sexy, lucru ce-l credeam greu de combinabinat pentru un designer autohton. Julia Allert este acel brand care combină cu ușurință stilul clasic și elegant, care într-un final are un rezultat neobișnuit, iar de asta m-am convins chiar în plină stradă, când toți trecătorii își întorceau privirile spre mine.Sabina Hirianov

Sabina Hirianov

Galina Sanduța, editor

Hainele de la Julia Allert sunt total diferite de stilul meu. Chiar dacă la început nu știam ce să aleg, recunosc, ținuta finală mi-a plăcut enorm, mai ales pantalonii.

Galina Sanduta

Galina Sanduța

Sorina Dima, reporter

Fiind o persoană liberă de felul meu, am optat pentru aceeaşi caracteristică a ţinutei. Ador negrul, iar prin combinaţia de black’n white am primit exact rezultatul dorit. Din prima am ochit cele două creaţii a brand-ului Julia Allert. Mi-am încredinţat podoaba capilară maestrului Veaceslav Munteanu de la salonul Micușa Stil şi din nou m-am convins că doar ochiul bărbatului ştie cum ar arăta femeia mai deosebit decât de obicei. Îmi place să fiu în rol de model şi mai mult atunci când şi rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor. Aş mai repeta cu mare drag aceeaşi experienţă, dar cu un concept diferit pentru că o femeie trebuie să se descopere şi să inspire zilnic.

Sorina Dima

Sorina Dima

Autor proiect: Everyday Journalism

Coafură: Micușa Stil,  strada Alexandru cel Bun, 98 „A”, Chișinău

Outfit: Julia Allert, strada M. Eminescu, 39, Chișinău

Fotograf: Victor Taran

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*