BLOG

Everyday Travel – hai cu noi într-un city break prin România!

city breakSunt omul care pierde definiția timpului, atunci când e vorba de muncă și clienți. Mereu apare altceva, alte motive, pentru a amâna o escapadă. De mai bine de un an în agendă e notată ideea unui proiect travel- ”Everyday Travel” și pentru că e multă muncă, multe proiecte, l-am tot amânat. 

Proiectul va fi unul care va conține detalii multimedia și impresii, precum și recomandări pentru toți cei care vor să afle avantajele unui city break. În prima perioadă cred că vom cutreiera România, așa că primele destinații din weekendul viitor (19-20 noiembrie) sunt Biertan, Sighișoara și Brașov. Este primul city break și prima mea experiență de a călători în grup. Voi trăi experiența și vom crea content din vacanță împreună cu o prietenă încă de pe băncile facultății, Stela Roman, care a mai avut experiența altor city break-uri.

city break

Cel mai grozav este că acest trip are și un bonus și e, de fapt, un phototrip. Ce înseamnă asta? Vom descoperi cele mai frumoase castele și orașe medievale prin prisma obiectivului aparatului de fotografiat alături de Alex Morgoci Fotograf. ”Minunat!”, mi-am zis eu, când am aflat acest detaliu. Am un aparat de fotografiat, ce-i drept pentru începători, deși l-am achiziționat acum 4 ani, tot nu am învățat cum să-l ”manevrez” corect, iar în acest trip aș învăța niște șmecherii. Ei bine, nu mă fac fotografă în 3 zile, dar măcar o să învăț/experimentez mai mult cu ISO, white balance și alte șmecherii. De asemenea, în acest trip va fi alături de noi și Irina Milos Ciurea, directoarea agenției ”Travel Point Moldova”, pe care am cunoscut-o tot din mediul online, pentru că online-ul îți aduce oportunități, dacă știi cum și ce să faci. Doamna organizează lunar așa city break-uri și am descoperit că fiecare city break are un preț foarte accesibil, are o tematică anumită și include bonusuri.

city breakDe ce vă zic toate astea? Pentru că mai sunt locuri disponibile în acest grup, iar doritorii se pot alătura. Prețul trip-ului este doar de 55 euro și include transport, cazare, turul orașelor, fotografii de la Alex Morgoci și sfaturile sale în materie de fotografie. Pentru detalii vedeți AICI. 

Hmm, un shooting uneori te poate costa mai mult decât un trip. Aici, însă, primești atâtea avantaje. M-aș bucura să trecem din mediul online în viața reală și să călătorim. Cei care nu vor putea să se alăture acestui city break, vor putea urmări LIVE pe contul meu de facebook locurile pe unde am fost și dacă veți fi intrigați, vom merge împreună în alte tripuri.

Vă cuprind călduros (că e cam frig afară :D) și vă doresc multe city breakuri plăcute. Eu revin săptămâna viitoare cu impresii și recomandări.

Cu drag,

Victoria Ungureanu

Sursa fotografii: din arhiva personală Stela Roman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*