Advertorial NEWS News SPECIAL Special

Exclusiv: Primele imagini de la Kasta Morrely Fashion Week din Iași cu designeri locali și internaționali //FOTO

În perioada 1-4 iunie 2017, la Palatul Culturii din Iași, se desfășoară Festivalul Internațional Kasta Morrely Fashion Week, ediția a IV-a.

Kasta Morrely Fashion Week aniversează 10 ani de la legalizarea ocupației Organizator Spectacole, obiectiv realizat în cadrul proiectului de cercetare cu același nume. Prin legalizarea acestui Standard Ocupațional cercetătorii Kasta Morrely au contribuit concret la recunoașterea activității unor oameni de creație artistică după o viață de muncă.

KMFW iun 2017 prezentatori

În prima zi a festivalului Kasta Morrely Fashion Week au fost prezenți invitați de marcă locali și internaționali, dintre care îl menționăm pe  domnul primar al Municipiului Iași Mihai Chirica, domnul Gerd Bommer Consilierul Comercial al Ambasadei Austriei în Romania, domnul Ion Coșer Consulul Rep. Moldova în România.

Spectacolul s-a desfășurat în Sala Voievozilor a Palatului Culturii Iași și a fost apreciat ca o seară memorabilă pentru publicul prezent în sală. Domnul Gerd Bommer, la finalul primei seri de festival, a povestit că a fost și la New York Fashion Week, Milano Fashion Week, Berlin Fashion Week, apreciind ca superioară manifestarea Kasta Morrely Fashion Week de la Palatul Culturii Iași, prin atmosferă, organizare și calitatea prezentărilor de modă.

Acest eveniment exclusivist, Kasta Morrely Fashion Week, a debutat cu lansarea colecției designerului internațional STOYAN RADICHEV din BULGARIA, invitat special de la Sofia Fashion Week. Designerul a prezentat ultima sa colecție de rochii de mireasă intitulată „Desire”.

KMFW iun 2017 Stoyan Radichev

Cu studii de specialitate în design vestimentar, styling şi pictură, designerul ANA MARIA CORNEA și-a lansat cea mai recentă colecție a sa. Ani de zile Ana Maria s-a făcut remarcată ca unul dintre cei mai competitivi stilişti români, activând în paralel cu mult succes și pe scena designului vestimentar.

KMFW iun 2017 Ana Maria Cornea

Prezență constantă la Sofia Fashion Week, designerul MARIYANA PAPALICHEVA din BULGARIA a încântat publicul spectator într-un moment de Teatru de Modă cu o colecție de costume de ceremonie pentru bărbați.

KMFW iun 2017 Mariyana Papalicheva

Organizatorii au pregătit pentru sponsorul oficial colecția BETTY ICE by KASTA MORRELY. Această colecție asortată cu gama luxury de înghețată BETTY BLUE, a fost realizată manual din materiale scumpe, accesorizate cu pietre prețioase și broderii lucrate în fir de aur și argint.

KMFW iun 2017 Betty Ice 2

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Pentru a bucura ochii, inima şi sufletul spectatorilor, Programul de Leadership KASTA MORRELY KIDS, a prezentat în cinstea Zilei Internaţionale a Copilului, momentul de Teatru de Modă® „Royal Children”.

KMFW iun 2017 Kasta Morrely Kids

Momentele serii au continuat cu atelierul de creaţii vestimentare ZENNA care și-a lansat noua colecție de vară. Ținutele s-au caracterizat prin calitate, eleganţă și bun gust.

KMFW iun 2017 Zenna 2 KMFW iun 2017 Zenna 3

????????????????????????????????????

Eco-designerul SIMONE PERRICONE din ITALIA a prezentat în premieră cea mai recentă colecție a sa. Simone Perricone este cunoscut pentru numeroasele premii și recunoașteri în industria modei din Italia.

KMFW iun 2017 Simone Perricone 2

KMFW iun 2017 Simone Perricone

Având o formație deopotrivă științifică și artistică, binecunoscutul designer CRISTIANA MARIA PURDESCU a prezentat colecția pentru copii „Princess”, inspirată din moda anilor 1850.

KMFW iun 2017 Cristiana Purdescu

La finalul primei seri, designerul român care a cucerit Spania și podiumurile internaționale de modă, TINA OLARI, a lansat cea mai recentă colecție a sa, compusă din rochii haute-couture. Tina Olari este recunoscută la nivel mondial ca Designer Oficial Miss World 2015. Colecțiile sale de lux sunt foarte apreciate în marile capitale ale modei precum Dubai, Milano, Barcelona sau Madrid.

KMFW iun 2017 Tina Olari 2

????????????????????????????????????

Prima seară a festivalului Kasta Morrely Fashion Week s-a încheiat cu un cocktail organizat în cadrul feeric al Palatului Culturii din Iași. Pentru serile ce vor urma organizatorii au ales cu aceeași atenție, pentru publicul avizat din sală, noi colecții realizate de designeri de top români și internaționali.

Organizator: Asociația Kasta Morrely

Co-organizator: Primăria Municipiului Iași

Partener principal: BETTY ICE

Mașina oficială: BMW Apan Motors

Partener media: Everyday Journalism

Sponsori: Stra-Rom, Giorgio Graesan by Decor Line, Aqua Carpatica, Mobexpert, Kolos Group, Casa de vinuri Cotnari.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*