DIVERTISMENT SPECIAL

Festivalul Internațional KASTA MORRELY FASHION WEEK 2016 a culminat cu trei seri de excepție la Iași

Festivalul Internaţional Kasta Morrely Fashion Week 2016, care s-a desfășurat în perioada 10-12 noiembrie la Centrul de Evenimente AGORA Iaşi, a adunat toată protipendada Iaşului şi a altor zone importante ale României pentru a urmări ediţia toamnă/iarnă a Festivalului, ajuns la cea de-a 10-a aniversare.

kmfw-nov-2016-primar-iasi-mihai-chirica-1Organizatorii au fost apreciați atât de designerii români cât şi de cei străini, care nu au mai fost prezenţi la alte ediţii Kasta Morrely Fashion Week. Aceştia au fost impresionaţi de faptul că în fiecare seară toate locurile din public au fost ocupate de la începutul şi până la sfârşitul spectacolului. Organizarea și prezența unui public numeros au întrecut toate așteptările designerilor, care s-au convins Iașiul își merită cu adevărat titulatura de capitală a modei.

Pe podiumul festivalului Kasta Morrely Fashion Week şi-au prezentat noile colecţii designeri de renume din Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Liban, Moldova, Muntenegru, Olanda, Portugalia şi România.

În deschiderea Festivalului Kasta Morrely Fashion Week Primarul Iașului domnul Mihai Chirica a felicitat inițiativa organizatorilor și a declarat că vrea să reînvie tradiția de mondenitate care a statuat Iașiul ca prima capitală culturală a României.

kmfw-nov-2016-gulnare-xelilova-azerbaijan-3

Festivalul a prezentat în deschidere, conform tradiţiei, ultima colecţie ADDY VAN DEN KROMMENACKER, Designer al Casei Regale a Olandei, intitulată „Forest”. În cadrul Galei Premiilor în Industriile Creative, ediţia a III-a, Addy van den Krommenacker a primit trofeul şi titlul „Designer de Onoare al Festivalului Kasta Morrely Fashion Week”.

MERLINA & TINA FASHION DIN BULGARIA a prezentat o colecţie spectaculoasă din cadrul Sofia Fashion Week 2016, la care s-a lucrat doi ani de zile, fiind realizată din pene naturale de raţă neagră, lebădă, păun şi alte păsări rare.

După ce a făcut senzaţie în luna septembrie la Dubai, CASA DE BLĂNURI ADIS EFFECT BY ADRIANA MÂNDREANU a lansat la Kasta Morrely Fashion Week colecţia toamnă-iarnă 2016-2017. Ţinutele de o frumuseţe unică au fost realizate în atelierele proprii din blănuri de vulpe argintie, nurcă, enot sau în combinaţii de piele cu blană.

kmfw-nov-2016-adis-efect-3

Designerul VICTORIA SAVA din Bucureşti a revenit pe podiumul de modă ieşean pentru lansarea noii sale colecții. Ţinutele au fost realizate în culori solide, uni, reci, iar aplicaţiile 3D au subliniat, spre încântarea publicului, linia elegantă.

Într-un moment încântător de Teatru de Modă mini-manechinele Programului de Leadership pentru copii Kasta Morrely Kids au prezentat colecţia de sezon NAN BY DANINA LINE. Începând cu anul 2014, Danina Line este singurul producător român care deţine licenţa de a produce hăinuţe Disney.

Prima seară a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week s-a încheiat cu celebrul designer din Azerbaijan, doctor în arte GULNARA KHALILOVA. Astfel, după prezentările de modă realizate cu succes în Rusia, Marea Britanie, Egipt, Turcia, China, unde a fost laureată cu cele mai mari premii, Gulnara Khalilova a încântat publicul ieşean, pentru prima dată în România, cu o colecţie inspirată de motivele tradiţionale.

Ediţia toamnă/iarnă a Kasta Morrely Fashion Week a continuat cu încă două seri spectaculoase prin colecţiile designeriilor români şi internaţionali prezentate pe scenă, cât şi prin invitaţi de marcă prezenţi la eveniment.

kmfw-nov-2016-adis-efect-6

kmfw-nov-2016-nan-by-danina-line-1

kmfw-nov-2016-addy-van-den-krommenacker-2

Organizator: Asociaţia culturală Kasta Morrely

Co-Organizator: Primăria Municipiului Iaşi

Partener Principal: BETTY ICE

Fotograf oficial: Marooni

Parteneri: Stra-Rom, Kolos Group, Giorgio Graesan by Decor Line

Hairstyle cu produsele: Z.One Concept, Make-up: Victoria Terenti Beauty School

www.kastamorrelyfashionweek.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*