Advertorial PR SPECIAL Special

Fii designerul ținutei tale cu Florentino Delure//FOTO

Conceptul Florentino Delure își deschide ușile pe data de 8 Decembrie 2014. Ceea a început ca o mică idee despre un brand mare „fabricat acasă”, în 2016 a devenit un showroom de succes, de tip luxury boutique, amplasat în centrul Capitalei.

Este dedicat tuturor celor care țin la confortul, eleganța, calitatea și individualitatea ținutelor sale. În showroom sunt expuse cele mai recente colecții de costume Ready to Wear, cămăși realizate din țesături fine de bumbac, croite atât la comandă, cât și prezente în serie. Două linii de pantofi, colecția Ready to Wear produsă după machete individuale la fabricile din UE și linia lucrată manual, după un design „haute couture» a celor mai renumite case de modă, cu producere autohtonă.

În cazul în care optați pentru ceva personalizat, brandul oferă costume Made to Measure de tip business, casual sau toxedo, din cele mai de lux țesături cum ar fi Loro Piana, Zegna.

Mai nou, cu ocazia aniversării unui an de la lansarea noului showroom a fost lansată colecția MTM pentru doamne. Doamnele se pot implica în procesul de creație și să transforme posibilul în real. Fiind foarte miticuloși în tot ceea ce fac, echipa Florentino Delure oferă o experiență unică de styling, unde consultantul de imagine vă va oferi sfaturi despre alegerea costumului și a detaliilor astfel încât produsul final să fie unul potrivit personalității clientului și unic în felul său. În cazul în care vă simțiți confuz față de procesul de execuție, stofe, finisaje, puteți miza pe atitudinea profesionistă și procesul sistematizat de producere.

Etapele de construcție: consultația cu stilistul – durata 40 / 60 de min, alegerea stofei, luare măsuri, definitivarea elementelor de finisaj. Perioada de execuție 20 – 30 de zile, prețul începe de la 400 de euro în funcție de tipul stofei.

Dacă sunteți incert vizavi de model sau țesătură consultantul de imagine vă va ajuta să definitivați în linii mari opțiunile cele mai potrivite, în dependență de obiceiuri și preferințe, de la tipul de închidere al sacoului până la modelul de buzunar al costumului, fie că sunteți adeptă unei linii clasice, fie că vă place să vă diferențiați printr-o culoare sau un croi mai îndrăzneț. Oferim opțiunea de personalizare a costumului în cele mai mici detalii: alegerea căptușelii, a tipurilor de nasturi, a tipului de croi și de construcție, fie una semi-tradițională, sau tradițională, butonierele funcționale, coaserea nasturilor în x pentru un grad de rezistență sporit și o selecție de peste 3000 de stofe cu finisaje lucrate manual, personalizat cu inițiale sau un text individual. Dispunem de o gamă variată de modele, dar oferim posibilitatea de a executa machete sută la sută personalizate, pornind de la ideea clientului și adaptată în baza sfaturilor consultantului de imagine.

Veți cunoaște avantajele unei anumite țesături sau croieli și potrivirea lor pentru un anumit tip de context. Aveți posibilitatea de a alege o țesătură pentru un sezon anume sau una specială, foarte ușoară, rezistentă la apă sau rezistente la șifonare, inclusiv din stofele: cashere, mohair, mătase, lână, merino wool, vicuna. Țesăturile cu care se lucrează sunt din materiale naturale, de aceea vor oferi un confort sporit și durabilitate, acestea provin de la cele mai cunoscute case din Italia și Anglia, cum ar fi: Loro Piana, Zegna, Dormeuill, Vitali Barberis Canonico.

Costumele efectuate la comandă vă oferă un nivel de personalizare care pornește de la o selecție de stofe exclusiviste țesute cu măiestrie din materii prime selecte precum Superfine Merino cu origini australiene, Andean Vicuna din America de Sud sau Inner Mongolian Cashmere. Casa de modă Zegna folosește lâna merinos de ce mea înaltă calitatea direct de pe pajiștile australiene. În comparație cu bumbacul, lâna poate stoca până la 30% din greutatea sa fără a deveni umedă. Abilitatea sa de a absorbi umezeala și de a respira este binevenită când presiunea este activa. Fiind sensibilă la schimbările de temperatură și umiditate, lâna se adaptează intuitiv la împrejurimile sale. Lana, cu alte cuvinte, este inteligentă.

Având accesul la aceste cele mai de preț țesături, vă invităm să trăiți experiența unui costum Made to Measure. Vă așteptăm cu mare drag pe strada Sciusev,80, de luni până sâmbătă între orele 11.00 și 20.00, detalii 022 011 007 sau www.florentinodelure.com

Sursa: Everyday Journalism

P.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*