NEWS SPECIAL

În acest weekend se dă startul cursului de comunicare

Bloggerul Ivan Goncearuc anunță că sâmbătă va fi organizat primul curs de comunicare la care sunt invitații toții doritorii. Cursul va dura 2 ore săptămânal unde veți avea posibilitatea să cunoașteți mai multe despre comunicare, publicitate, imagemaking, copywriting, social media, blogging și alte teme interesante.

”A venit timpul să începem :) şi o vom face sîmbăta asta. Cîţi au prins trenul atîţia vom fi, zic vom fi pentru că interactivitatea este asigurată, de asta să nu vă îndoiţi. Acum ca să fie clar pentru toată lumea care încă nu s-a prins despre ce vorbesc sau mai sunt şi din acei care au capul plin de probleme şi lucruri de rezolvat şi au uitat. Deci – acum ceva timp am zis că iniţiez un curs de comunicare, la care invit toţi doritorii să-şi petreacă 2 ore săptămînal în discuţii despre comunicare, publicitate, imagemaking, copywriting, social media, blogging şi alte teme straşnic de interesante, alături de mine.

Am primit un feedback frumos din partea voastră şi acum e timpul propice să vă zic că îi dăm startul. În această sîmbătă voi ţine, începînd cu ora 13.00, un workshop cu tema Tinerii în media sportivă, alături de echipa Sport Business, la ULIM (vă invit pe toţi doritorii), după care vom intra pe cal alb în lumea comunicării, alături de voi. Vom încerca să dăm startul la isprăvi care mai de care din sfera captivantă a ştiinţei indispensabile oamenilor care se adresează altor oameni :)

Nu uitaţi, sîmbătă, 27 aprilie, ora 16.00, în incinta ULIM, etajul 1, demarăm cursul de comunicare”, a anunțat Ivan Goncearuc pe blogul său, Ivan.md.

 

 

Comments are closed.