Advertorial

În premieră, Campionat Internațional de Extensii de Gene la București. ÎNSCRIERI

campionat extensii gene

Un eveniment unic pentru domeniul beauty în România și Republica Moldova. Corina Turcuman, fondatoarea școlii ”Studio-salonul Karina lashmaker” anunță că în toamna anului 2017 va fi organizat primul Campionat Internațional de Extensii de Gene. Află din acest interviu de ce merită să fii una/unul dintre participanții compionatului internațional.

-De ce ai decis să organizezi acest eveniment și care este scopul?

-Campionatul este organizat în premieră în România. Scopul lui este de a aduce la un alt nivel profesia-tehnician în aplicarea extensiilor de gene. Tehnicienii din România, dar și cei din Republica Moldova vor avea ocazia să se cunoască între ei și să-i cunoască pe ceilalți de peste hotarele României.

-Se știe că specialiștii din Rusia și Moldova sunt foarte inițiați în acest domeniu și că anual în Rusia sunt organizate astfel de campionate, însă nu au fost organizate niciodată la Chișinău și București. Care sunt avantajele organizării unui astfel de campionat pentru toți cei care au un business în acest domeniu sau care sunt specialiști de extensii de gene?

-Campionatul este o ocazie bună prin care tehnicienii participanți se vor promova, vor căpăta cunoștințe noi și experiență. Prin participare la Campionat au ocazia de a trece la o altă etapă în cariera de lash stilist.

-După participarea la acest campionat, există posibilități de colaborare sau chiar de angajare în afara țării tale? Adică putem spune că acest eveniment creează o posibilitate de promovare pentru toți participanții?

-Campionatul este un eveniment unic organizat în România și cea mai bună ocazie ca ulterior să se angajeze la cele mai renumite saloane din România și din UE. Jurații campionatului sunt din diferite țări ale lumii și tehnicienii participanți au ocazia de a fi recomandați.

-Care sunt regulile de înscriere la campionat?

-Se accesează formularul de participare, se completează și se expediază la adresa comitetului organizatoric, care ulterior face legătura telefonică cu participantul, căruia îi sunt explicați pașii următori necesari de efectuat după expedierea formularului de participare.

FORMULAR PENTRU INREGISTRARE VEZI AICI

gene false

-Pot participa și persoanele care pornesc de la zero în acest domeniu sau e nevoie să ai experiență?

-La Campionat pot participa acele persoane care au absolvite cursuri specializate de aplicare a extensiilor de gene.

În funcție de experiența pe care o au, își aleg categoria de participare.

CATEGORIILE DE PARTICIPANȚI:

«JUNIOR» Junior – experiența de lucru: până la un an

«MASTER» Master – experiența de lucru: 1-3 ani (fără locuri premiante în competiții)

«PROFESSIONAL» Professional – experiența de lucru: mai mult de 3 ani fără locuri premiante în competiții, precum și masterii cu o experiență mai mică de 3 ani, dar cu locuri premiante în competiții
«EXPERT» Expert – experiența de lucru: mai mult de 3 ani, premianți în competiții similare
«ELITE» Elita–jurații campionatelor, trainerii centrelor de formare, școlilor, studiourilor etc. precum și trainerii de predare privată, indiferent de durata experienței de lucru!

-Ce se va întâmpla în cadrul campionatului? 

-Campionatul se desfășoară pe perioada a 3 zile 20, 21 ți 22 noiembrie 2017, unde vor avea loc competițiile în cele 7 nominalizări.

NOMINALIZĂRILE CAMPIONATULUI:

«Extensii gene fir cu fir». Timpul de executare a lucrării: 2,5 ore

«Extensii gene 2D».Timpul de executare a lucrării: 3 ore

« Extensii gene3D».Timpul de executare a lucrării: 3 ore 

«Volum rusesc»( 4D- 7D).Timpul de executare a lucrării: 3,5 ore, pot participa următoarele categorii:”Master”, „Professional”, „Expert”, „Elite”

Mega volum (8D-12D).Timpul de executare a lucrării: 4 ore, pot participa următoarele categorii:”Master”, „Professional”, „Expert”, „Elite”

«Classic Brow Design».Timpul de executare a lucrării: 1 oră

«Laminarea genelor naturale».Timpul de executare a lucrării: 1.5ore

Participanții la Campionat pot concura în una și mai multe nominații.

extensii gene

-Cine vor fi trainerii internaționali, care vor oferi instruire participanților? 

Jurații din cadrul Campionatului sunt traineri internaționali:

 • Francesca Nappi- Italia
 • Corina Meleca- Italia
 • Olga Sharipova- Italia
 • Darja Streletskaia- Anglia
 • Lana Slatina- Spania
 • Rebecca Le- Australia
 • Aliona Skodic-Slovenia
 • Martina Callos- Croația
 • Olesea Veselov- Portugalia
 • Irina Ronite- Latvia
 • Set Mosavi-Olanda
 • Yana Gulî-Russia
 • Ecaterina Voronova Fadeeva-Russia
 • Angela Tighineanu- Italia
 • Bivol Lidia- Franta

Și urmează să ne transmită acceptul și alți jurați cu renume internațional.

Organizatorii vor pune la dispoziția participanților toate informațiile privind regulile de participare și cerințele față de fiecare nominalizare, prin organizarea diferitor seminarii, traininguri și masterclassuri.

 

campionat extensii de gene

-De ce nu trebuie să ratăm participarea la primul Campionat de Extensii de Gene organizat la București?

-Campionatul este un eveniment unic organizat în România și unica oportunitate de a te manifesta ca specialist în domeniul extensiilor de gene. Cea mai bună oportunitate de a fi cunoscut de toată țara și chiar mai mult.Unica ocazie de a face cunoștință cu peste 100 tehnicieni ca tine. O provocare unică. Toți participanții vor primi diplome de participare și cadouri din partea organizatorilor și a sponsorilor, iar cele mai frumoase lucrări vor fi premiate și de către jurați. De asemenea, din partea juraților vor fi și premii speciale.

Valoare premiilor puse în joc este de 10 000 euro.

FORMULAR PENTRU INREGISTRARE VEZI AICI

Poți citi un alt interviu cu fondatoarea școlii ”Studio-salonul Karina lashmaker”, Corina Turcuman despre extensiile de gene. CLICK AICI.

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*