INTERVIEWS SPECIAL

Ivan Goncearuc: Bloggerul este un profesionist în a primi plăcere (AUDIO)

Bloggingul are viitor în Republica Moldova, crede bloggerul Ivan Goncearuc. Tocmai de asta a decis să-și treacă blogul pe un domeniu propriu – www.ivan.md și să se dedice în totalitate bloggingului. După primele 4 luni, Ivan spune că a obținut primele contracte de publicitate. Cea mai recentă realizare a sa este organizarea unui traning despre comunicare și publicitate pentru tineri. Află opinia bloggerului despre mediul online din Moldova și despre experiența celor 10 ani pe care i-a avut în jurnalism.

  • Despre cum a început Ivan să scrie pe blog

  • Pentru o perioadă de jumătate de an Ivan Goncearuc a fost productor la sport la Publika TV. După ce a scris o postare scandaloasă pe blog, a fost desemnat persoana non-grata. Atunci a decis că nu vrea să mai muncească pentru nimeni și că poate continua să scrie pe blog.

  • A gestionat echipa site-ului Fotbal.md, proiect ce nu mai există din 2012. Ivan spune că se consideră specialist în publicitate. Astfel, el cunoaște mai multe subtilități ce țin de publicitatea online și ne spune și nouă câte ceva.

Acum o lună a lansat un nou proiect. Vrea să-i învețe pe tineri diferența dintre publicitate și reclamă, noțiuni pe care, din păcate, niciun specialist în comunicare care se formează pe băncile unei facultăți nu le cunoaște. Urmează ca timp de 3 luni bloggerul să le spună tinerilor din propria experiență cum se vorbește pentru un public restrâns sau unul mai mare, dar nu vor ezita să testeze totul și la modul practic . Are mult entuziasm și crede că astfel va reuși să investească în tinerii ambițioși care nu se mulțumesc doar cu teoria cu care sunt alimentați încă din facultate.

GALERIE FOTO DE LA PRIMUL TRAINING ORGANIZAT DE IVAN GONCEARUC

training

Ivan Gonceruc

tineri

Ivan Goncearuc

Autor: Victoria UNGUREANU

Fotograf: Inna CERGA

EVERYDAY JOURNALISM.COM 

Comments are closed.