PR SPECIAL Special

Job-ul… din orice colț al lumii. Află care e compania și oferta de extindere

Iulian Alexa este trainerul „Sale Zone”, un curs despre cum să faci vânzări pe platforma online internațională Amazon. Iulian are o experiență de mai bine de 2 ani în vânzările online, cercetând individual acest domeniu. Astăzi, trainerul oferă strategii și ajută la creșterea a zeci de antreprenori, care au înțeles oportunitățile pe care le oferă Amazon. Află din interviu mai multe detalii și când poți participa la un training online accesibil pentru oricine, în orice colț al lumii. 

-Cum ai descoperit Amazonul?

-Ca orice utilizator de internet, în căutarea de produse, acum mult timp descoperisem Amazonul. Această platformă s-a transformat enorm în ultimii ani, devenind unul dintre cele mai mari magazine online din lume. La început eram consumator, ca mulți alții, însă ulterior am înțeles că aici poți deveni și vânzător. De acolo și până la primii pași în a vinde a durat mai mult de un an de studii. Și asta pentru că am învățat prin propriile greșeli foarte mult. Într-un final am participat și la cursuri internaționale cu experți. Atunci am înțeles cât de important este să ai răspunsuri clare la întrebări exacte.

-De cât timp faci vânzări pe Amazon?

-Mai mult de un an, timp în care am reușit să ajung la vânzări de câteva sute de mii de dolari. Dar îmi dau seama că aceste cifre sunt abia începutul atât pentru mine, cât și pentru companiile clienților, pe care îi ajut în acest apect.

-Ce rezultate ai reușit să obții?

-La început banii și sumele obținute erau un stimul extraordinar. Acum plăcerea este în proces. Zi de zi poți îmbunătăți produsele tale, pe care le livrezi clienților, cunoști oameni noi care fac vânzări și îi ajuți pe alții să obțină rezultate pe Amazon. Asta e ceea cu ce ne putem mândri cu adevărat la moment.

-Care sunt produsele ce pot fi vândute pe Amazon?

-Este o gamă foarte largă, de la produse de bucătărie, la chimie, cărți și multe alte sute de categorii.

-Ce trebuie să știi pentru a avea succes pe această platformă?

-Pașii exacți începând de la căutarea produsului potrivit pentru vânzare pe Amazon, apoi cum acest produs să îl împachetezi corect, livrarea lui și vânzarea către client. Dar succesul nu este doar în acești pași. El vine din enorma energie oferită acestei activități. E nevoie de pasiune și implicare.

-Ce este Sales Zone?

-După aproape un an de vânzări pe Amazon, tot mai multă lume părea interesată de acest subiect. Nu mai reușeam să dedic timp suficient fiecărei persoane în parte cu toate detaliile. Atunci am avut o discuție cu Alexandru Bordea, cum am putea organiza mai eficient instruirea celor care își doresc să facă vânzări pe Amazon. Așa am lansat împreună acest proiect (click pentru detalii) și cursurile sale.

-Aveți rezultate cu care să vă mândriți?

-Sigur. Multe! Zeci de participanți lansați cu produse pe Amazon și cu vânzări de câteva sute de mii de dolari la activ. Mai vin pe urmele lor alți câțiva zeci de participanți ai cursurilor Sales Zone, care sunt în căutarea produsului sau la etapa de livrare spre Amazon.

-De ce ar merita să devii seller pe Amazon astăzi?

-Primul motiv ar fi că ai o platformă pregătită cu un public țintă cald, ce este în căutare permanentă de produse. Tot ce este necesar, e să vii cu o ofertă bună și un preț corespunzător. Un alt motiv e că îți permite să lucrezi de oriunde este internet și un calculator. Ai agenda ta, alegi produsul care îl dorești și câștigi exact atât de cât ai nevoie.

-Ați avut un eveniment de anvergură la care a fost și Primul Ministru, Ministrul Economiei și alți invitați internaționali. Care a fost scopul lui?

-Astăzi statul înțelege importanța comerțului online și se implică activ în promovarea acestuia. Sales Zone își dorește să devină un promotor activ al vânzărilor online. La acest forum mulți antreprenori au descoperit adevăratele oportunități pe care le oferă Amazonul.

-Avem companii locale care fac vânzări pe Amazon?

-Și nu doar una. Dar sunt mult mai multe persoane fizice care activează. Unii au început în glumă, ca hobby, iar astăzi fac vânzări de câteva zeci de mii de dolari pe lună.

-E pentru oricine această afacere?

-Sigur că nu. Dacă persistă frica, dacă persoana caută o zonă de confort sau așteaptă să nu facă nimic și să obțină rezultate, sigur nu acesta e locul potrivit. În Amazon se pot face bani enormi, dar se muncește pe măsură.

-Unde putem găsite mai multe înformații despre cursul Sales Zone?

Pe site-ul curs.saleszone.md (click) avem toate detaliile, agenda și durata cursului. Orice informație poate fi găsită în online. Noi suntem pentru a oferi suportul necesar de la prima idee până la vânzări cu rezultate a fiecărui participant.

-Ce planuri aveți pentru anul 2018?

-Să creștem cea mai mare comunitate de selleri pe Amazon și să creăm o cultură a vânzărilor online. Oamenii se ajută, se implică și se dezvoltă reciproc. Iar acest lucru este foarte important.

Beneficiază de ofertă până la data de 25 septembrie la acest link – CLICK HERE.

http://curs.saleszone.md/?ref=vu

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*