DIVERTISMENT PR SPECIAL Special

Jurnaliștii au concurat pe terenul de mini golf la Media Golf Tournament, ediția II-a// FOTO

10 jurnaliști de la mai multe instituții media din Republica Moldova au  jucat pe terenul de mini golf de la complexul turistic „Vatra”. Timp de câteva ore, aceștia au concurat pentru trofeul „Media Golf Tournament” organizat de către Everyday Journalism & Events în parteneriat cu vinăria MAURT și spumantul „Bacio di Bolle”.

Chiar dacă competiția a fost una de inițiere mai mult și cu siguranță a câștigat prietenia dintre jurnaliști, scorurile instructorilor de la Vatra au arătat că cel mai bun punctaj l-a obținut Ana Creascov, redactoră-șefă la site-ul Town.md, pe locul 2 s-a clasat prezentatorul TV de la Canal 3, Alex Luca, iar locul 3 – Anna Smolnițchi, reporteră ea.md.

„Everyday Journalism & Events are experiența de a organiza evenimente cu diverse tematici și cu persoane din diverse domenii, însă fără supărare, evenimentele cu jurnaliști sunt cele mai distractive. Sunt oameni sociabili, resposanbili și foarte deschiși spre colaborări, iar asta nu face decât ca proiectele cu jurnaliști să fie unele dintre cele mai plăcute pentru echipa noastră de organizare. Media Golf Tournament este un proiect cu tematică sportivă, pe care am decis să-l organizăm pentru că mini golful nu prea este practicat în Moldova, iar cu acest eveniment reușim să promovăm acest tip de sport relaxant și plăcut”, spune autoarea proiectului și fondatoarea Everyday Journalism & Events, Victoria Ungureanu.

După ce au jucat golf, jurnaliștii s-au delectat cu un fourchette oferit de Vatra și o degustare de vinuri spumante selecte de la compania Maurt, colecția Bacio di Bolle. Vinuri spumante brute, dulci, din fructe, cu aur… toate au fost deschise de somelierul Valentin Butnaru, care a povestit despre rețetele și secretele acestor vinuri. Iar la final, jurnaliștii au primit premii de la partenerii evenimentului – cosmetica naturală Antos și spălătoria Ottimo.

„Ne-am distrat de minune la Vatra, împreună cu jurnaliștii și am făcut echipă bună. Iar căldura de afară nu i-a încurcat deloc să joace bine și să se susțină reciproc. Mai ales că am avut și un remediu bun împotriva caniculei – selectele vinuri spumante Bacio di Bolle”, spune managera de proiect, Mihaela Cîrnov.

Media Golf Tournament este la a doua ediție. Vezi aici cum a fost în anul 2015.

Sursa: Everyday Journalism

Foto: Victoria Tihonova

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*