NEWS SPECIAL

Lansarea site-ului Everyday Journalism

Astăzi se lansează o nouă platformă online, site-ul Everyday Journalism.com. Acesta va fi un suport informațional despre activitatea jurnalistului în mass media din Republica Moldova, România și din lume.

Everyday Journalism vrea să contribuie la îmbunătățirea imaginii jurnalistului în societate. Săptămânal vor fi publicate interviuri cu jurnaliști din televiziune, radio, presă scrisă sau online. Vor fi organizate întâlniri și dezbateri cu invitați din mass media.

Mai mult decât atât, Everyday Journalism îi va ajuta pe tinerii jurnaliști să își găsească un job. Site-ul va încheia parteneriate cu instituțiile media din Republica Moldova, care vor anunța prin intermediul Everyday Journalism  locurile vacante din cadrul intituției, funcția și condițiile de angajare.

Everyday Journalism are ca public țintă persoanele interesate de jurnalism, de secretele acestei bucătorii, fie sunt studenți la facultatea de jurnalism sau își doresc să devină jurnaliști. Cu ajutorul exemplelor, jurnaliști cu experiență vor fi puși la întrebări de echipa Everyday Journalism. Site-ul va oferi o diversitate informațională, astfel în lista de rubrici sunt și Omul de lângă tine, unde vor fi publicate articole despre oameni și povestea lor care se merită știută, dar și rubrica unei mămici jurnaliste, care va veni cu recomandări inedite pentru tinerele mămici.

Everyday Journalism îți va arăta cum se lucrează într-o redacție, care sunt sacrificiile profesiei și cum au reușit jurnaliștii din Moldova și România să facă față provocărilor.

La Everyday Journalism vei afla cine este jurnalistul care te informează!

Everyday Journalism 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*