NEWS SPECIAL

Mâini magice pentru curățenie! Ofertă valabilă și în Moldova!

Apreciez tot ce-i nou pe piața locală, dar și util. La început când am auzit despre posibilitatea ca o companie să îți facă ordine prin casă și la birou, ideea mi s-a părut fantastică și oarecum cosmică. Hmmm, se vor lăsa prinși în undiță moldovenii, mă întrebam eu. Servicii Magice, probabil sunt super utile bărbaților burlaci, dar și femeilor extrem de ocupate cu job-ul.

Sunt femeie și recunosc, nu stau în toată ziua cu aspiratorul în mână sau nu mai urmăresc pe unde s-a ivit vreun paianjen. Uneori, dacă sunt extrem de ocupată, uit despre necesitatea de a face ordine pentru că sunt focalizată pe alte lucruri. E lege. Fac ordine generală doar în zilele de sâmbătă. Și-acum mă gândesc, cât de fain ar fi ca de 2 ori pe săptămână să existe ”mâini magice” care să-mi facă casa mai primitoare. Nu știi niciodată ce oaspeți neașteptați ai, iar casa ta nu arată așa cum îți place ca să te simți confortabil și să nu căuți justificări în fața oaspeților de genul că ”suntem foarte ocupați cu job-ul„ sau „iertați-ne că e dezordine prin casă” sau ”ehh, nu ne-am așteptat că o să ne vizitați astăzi”. Serviciile sevicemagic.md se potrivesc de minune celora care vor să aibă mereu o casă îngrijită.

Ce m-a convins să testez aceste servicii? Faptul că dacă nu-mi place în ce au transformat casa mea, le pot cere banii înapoi. Hmmm, aici cred că și pe cei mai dintre gospodari și gospodine îi va face curioși să vadă în ce li se poate transforma casa sau biroul cu ajutorul unor mâini magice. Supriza e că nu-ți returnează 25% sau 50% din suma totală, ci 100 %. Deci, ce ne oprește? Nimic, doar un click pe acest link ca să afli mai multe despre ofertele companiei Servicii Magice.

Știm, moldovenii se consideră printre cei mai harnici. Da, nici eu nu-s lenoasă, dar sunt zile când pur și simplu n-am dispoziție sau timp suficient pentru a sta cu aspiratorul în mână sau să vânez paianjenii din casă. Sunt lucruri pe care dacă le poate face altcineva, atunci de ce să nu le facă? Mai ales dacă sunt făcute rapid, la preț accesibil și de calitate.

 Autor: Victoria UNGUREANU

P

 

Comments are closed.