EVERYDAY STORIES

Mihaela Teslari – de la coregrafă la prezentatoarea TV

Pasiunea cu care faci un lucru îți poate aduce succesul spre care tinzi, asta ne demonstrează și prezentatoare de știri de la postul Agro TV, Mihaela Teslari. Descoperiți activitatea și programul Mihaelei care îi aduce succes într-un interviu acordat site-ului Everyday Journalism.

-Mihaela, cum începe o zi din viața ta?

-De regulă, ziua mea începe cu o cafea savurată la înălțime, de fapt  priveliștea de la balconul apartamentului în care locuiesc îmi oferă o imagine minunată, atunci încerc să-mi adun gândurile și să-mi planific ziua.

dans

-Ești dansatoare și mai nou și coregraf. De cât timp faci dans și ce performanțele ai reușit să obții?

-Am început să practic dansurile sportive din copilărie, până acum câțiva ani. Acum mi-am încheiat cariera de dans  pe o perioada de timp.  De la vârsta de 16 ani  predau dansuri celor mici, alături de ei îmi găsesc fericirea, atunci când rezultatele sunt vizibile. În ultimii ani mă dedic lor în totalmente, trăim emoții împreună la competiții, muncim în sala de dans pentru rezultate remarcabile. Mai nou e că în ultimii ani am obținut carnetul de arbitru, e o misiune frumoasă care o execut cu plăcere la competițiile de dans.

-Ce te-a făcut să accepţi provocarea microfonului și a camerei video?

-A fost o provocare pe care am acceptat-o cu drag, interesul meu pentru TV a apărut încă din anii de studenție, deoarece de acolo am simțit gustul  din „bucătăria TV„.

tv

-Când a început experiența ta în prezentarea știrilor? 

-Experiența a început în cadrul unui post de televiziune de sport,  aproape acum 2 ani, prezentam știrile doar din domeniul sportului. Îmi plăcea ceea ce făceam deoarece eram și eu din acest domeniu.

tv-Îți mai amintești prima zi? 

-Ohh, prima zi nu o v-oi uita cu sigurață.  A fost o zi plină de emoții neînțelese de mine, un amestesc de frică, bucurie, entuziasm  și lacrimi.

 

-Ți-ai dorit să fii prezentatoare TV sau așa a fost destinul? Crezi în destin?

-Cred în destin, dar visam să ajung pe ecran.

-Ce emoții te încearcă atunci când ești la pupitrul știrilor?

-Hmm,  diverse emoții,  e o responsabilitate enormă ca să aduci în casele oamenilor știrile într-un mod înțeles și plăcut. Trebuie să traiești ceea ce transmiți.

-Dar atunci când ai un concurs de dans?

-De când nu mai particip în cadrul concursurilor de dans în calitate de dansatoare –participant, ci doar în calitate de antrenor – arbitru, trăiesc cu totul alte emoții, alături de copiii pe care îi antrenez. Simt emoții frumoase, îmbinate cu plăcere din ceea ce faci cu drag.

-În viziunea ta, dansul și știrile au ceva în comun? Care sunt calitățile care te ajută să fii bună în ambele domenii?

-În cadrul noului post TV la care activez  nu au nimic în comun. Comun, este în sufletul meu deoarece sunt două activități la care țin enorm și în care mă regăsesc. Pe ecran mă simt în largul meu  deoarece este o profesie  la care mi-am dorit să ajung, însă dansurile rămân a fi pasiunea  mea.  Trebuie să-ți placă ceea ce faci cu adevărat ca să  ai un rezultat bun. Perseverența, nebunia și pozitivizmul sunt câteva calități care te ajută!

dans

-Ce faci în timpul liber, desigur dacă îl ai?

-În prima jumătate a zilei cu tot dinadinsul confirm că „dorm ”.  Desigur dacă nu am competiții cu copiii. În timpul liber sunt alături de persoana dragă sufletului meu, savurăm weekendul din plin, ieșim în afara orașului, în liniștea naturii, acasă  sau vizităm cu mult drag părinții.

jurnalism

-Cum îți reușește să te menții în formă, atunci când ai un program încărcat?

-Mama mereu zâmbește când găsește în geanta mea  ciocolate, sandwichuri sau croissante, asta în cazul când am un program încărcat  și nu reușesc să iau masa. Nu am un regim alimentar și nu am nicio restricție. Forma corpului tonifiat sau suplețea corpului este datorită regimul meu activ de viață  și desigur datorită mamei mele, ea este la fel de suplă.

-Tu te-ai plictisit vreodată de ceea ce faci? Cum depășești stările de plictiseală? Ce te inspiră?

-În aceste două domenii în care activez n-o să mă plictisesc niciodată, însă stările de plictiseală care apar le îmbin frumos cu odihna, lecturarea unor cărți interesante și mersul la sala de dans. Mă inspiră lumea deosebită din jurul meu, oamenii  de la care am ce învăța.

-Te vom vedea mereu pe ringul de dans și prezentând știri? Ce schimbări ți-ai dori în viitorul apropiat în carieră? Viață personală?

-Schimbările vor veni  de la sine, pe ringul de dans probabil încă o să mă întorc în calitate de dansatoare, participantă, însă nu se știe ce ne rezervă viitorul. Deasemenea activitatea mea de bază la TV o voi continua cu mare drag.  Sunt împlinită și fericită pe deplin alături de persoana iubită și familia mea.

Autor: Rodica Grigoriu, stagiară

Sursa foto: din arhiva personală

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*