Fashion Journalism Special

Natalia Mogîldea – femeia care iubește mai mult stilourile decât rujurile

Natalia Mogildea

O știu pe Natalia Mogîldea încă de prin anii de facultate. Am fost colege, deși mai târziu a ales să studieze PR-ul, iar astăzi ea probabil face mai mult jurnalism decât mine. Natalia este producătoare la Realitatea TV și cu o doză de invidie frumoasă, spun că Natalia este furtuna care aduce curcubeul cu energia și starea ei. Astăzi o vedeți pe Natalia Mogîldea altfel, pentru că a acceptat ținutele recomandate de stilista Ylianna Danko în proiectul ”Fashion Journalism”

-De un an ești în rol de producătoare și mă întreb, cum se îmbracă un producător? Natalia, tu ții cont de stil atunci când mergi la serviciu?

– Pot spune cu siguranță că meseria mi-a schimbat radical stilul vestimentar. Din domnița pe tocuri și rochii de care nu puteam să mă despart în vremea studenției, am devenit adepta, ba chiar aș putea spune prizoniera rucsacului 🙂 Până ajung la serviciu, de regulă la ora amiezii, reușesc să fac o mulțime de multe alte lucruri: sport, întâlniri, filmări, iar stilul casual îmi permite lejeritate, comoditate și chiar reușesc să realizez mai multe lucruri în decurs de o zi. Munca de producător presupune mișcare, viteză și interacțiune cu mulți bărbați, iată de ce, cel mai important pentru mine e să îmbrac haine comode și mai puțin provocatoare 🙂

Natalia Mogildea

Natalia Mogildea

Cât de important este pentru tine cum ieși din casă?

-Eu nu fac parte din categoria fetelor care nu ies din casă fără pudră și rimel. De multe ori merg la serviciu absolut nemachiată și chiar sunt fericită că îmi pot permite asta. Ce ține de stilul vestimentar, pot fi diferită de la o zi la alta, pot aborda un stil jucăuș, casual sau clasic, în funcție de planurile zilei. Am trăit și am învățat o lecție: un om poate obține multe, inclusiv și prin felul cum arată, iar de asta țin cont mereu.

Natalia Mogildea

Opinia iubitului tău contează? Și atunci când faci shopping?

-Iubitul meu nu se implică mult atunci când e vorba de stilul meu vestimentar. Știe exact ce nu mi se potrivește, iar sfatul lui este util, dar nu determinativ.

Dar stilul și felul cum arată barbatul de lângă tine este important? 

-La bărbatul de lângă mine sunt importante alte calități, dar în contextul vestimentației, spun sus și tare că de când suntem împreună a îndrăgit culorile. La modul direct, eu am adus culoare. 🙂 Iubitul meu este uneori neras, jobul lui foarte rar îmi permite acest răsfăț, parfumat și bine aranjat indiferent de stil.

Natalia Mogildea

Natalia Mogildea

-Știu că îți place mai mult să călătorești decât să faci shopping. Totuși, în orice femeie zace entuziasmul asta. Ai avut situații când ai probat ceva și ți-a plăcut mult, dar prețul era exagerat? Ce ai făcut? Ai cumpărat?

-Sunt o fire practică, plătesc pe ceea ce își merită prețul și da, am avut asemenea situații la Milano.  Nu era perioada reducerilor probabil, că nu urmăresc neapărat să fac shopping atunci când merg în călătorii și da, nu am cumpărat…am mers la muzeu.

Natalia Mogildea

Natalia Mogildea

-Ce nu lipsește niciodată din geanta ta?

-Parfumul, câteva pixuri, care într-un mod miraculos se înmulțesc, colegii știu de ce,  Hard Disk-ul extern și multe cabluri USB.

Îi judeci pe oameni după haină?

-Nu. Haina transmite un mesaj despre noi, poate să contribuie la o imagine mai bună, dar pentru mine nicidecum nu este un criteriu de judecată.

 –Crezi că o haină bine asortată îl poate schimba pe om?

-Haina poate oferi omului mai multă încredere în sine. Iar un om încrezut în sine poate răsturna munți și da, el se poate schimba.

Natalia Mogildea

Natalia Mogildea

Spre final, cum a fost experineța în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop”?

-Este prima mea ședință foto profesionistă. Deobicei, eu stau în spatele reflectoarelor, nemachiată, cu ochelari de vedere, poate și ciufulită uneori 🙂 acum mi-am luat revanșa și am trăit o experiență foarte frumoasă, un fel de Project Runway :).  M-am simțit altfel, mai specială.

Natalia Mogîldea

Partenerul proiectului: magazinul ”My London Shop”

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Oxana Guțu

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*