NEWS SPECIAL

O nouă lansare pe piața muzicală. Max Oazo cu piesa ”Tu ești vara”

-Cine este Max Oazo?

-Max Oazo este un proiect muzical fresh cu elemente de reggae care își propune să aduca elemente noi pe piața muzicală din Moldova.

-De ce ai ales să te lansezi vara cu o piesă despre dragoste și femei?

-Pentru ca vara este un anotimp fierbinte, la fel ca dragostea și femeile.

-Textul și compoziția muzicală îți aparțin? Cine sau ce te-a inspirat?

-Textul și compoziția îmi aparțin, dar la aranjament am colaborat cu câțiva tineri talentați care m-au ajutat cu idei. Chiar dacă am avut foarte multe schimbări pâna la final, acum suntem multumiți de rezultat. M-au insipirat oamenii și relațiile dintre ei. Uneori inspirația vine fără ca să o chem eu, mă așez la pian și încep să cânt ce îmi vine în minte și daca sună interesant, îmi notez ideea. Idei am multe, important e să prindă viață cele mai bune.

-Ce aduce nou pe piața muzicală piesa ”Tu ești vara”?

-Piața muzicală de la noi e plină cu de toate, dar eu încerc să reflect propria-mi personalitate în piesele mele, iar tot ce e personal este și nou.

-Ce așteptări ai de la această piesă? De acum încolo vrei să-ți construiești o carieră de interpret pe piața locală?

-Fiecare interpret așteaptă să fie apreciat la rândul său pentru efortul și realizările sale, respectiv vreau să aud că oamenii îmi cântă melodiile, iar asta ar însemna că nu ar trebui să mă opresc aici. Vreau să-mi construiesc o carieră de interpret atât în Moldova, cât și în străinătate. Muzica de fapt nu cred că are hotare, dacă place, place și celor din Africa, important sa ajunga acolo.

-Ce mesaj le transmiți celora care îți vor asculta piesa?

-Vara este cea mai perfectă perioada pentru distracții, soare și iubire  așa că ar fi bine să vă încărcați “bateriile” pentru întregul an și nu uitați că aveți toată libertatea de a asculta și de a reasculta melodia “Tu ești vara”.

-Descrie-te în câteva cuvinte….

-Sunt prieten cu oamenii, iubesc viața și sunt fericit .

-Când și unde vom putea vedea privirea lui Max Oazo?

-Am primit deja mai multe invitații, astfel curând mă veți putea vedea atât la concerte, cât și la televiziuni.

 Autor: Victoria UNGUREANU

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.