Fashion Journalism SPECIAL Special

O provocare pentru redactorul-șef al revistei Splendid, Ecaterina Caracicovscaia

Tânără, frumoasă și profesionistă. Acestea sunt calitățile care o caracterizeză pe protagonista din săptămâna aceasta. Ecaterina Caracicovscaia este redactor-șef la revista Splendid, iar mai nou jurnalistă la postul ITV. Ecaterina este cea care a dat curs provocării echipei noastre, iar noi am descoperit că este o  profesionistă nu doar la serviciu, dar și în fața camerei de fotografiat în calitate de model.


– Cum își încep diminețile Ecaterina Railean?

– Dimineața mea întotdeauna începe cu o cafea. Pot să merg la serviciu fără să iau micul dejun, însă fără cafea niciodată (zâmbește). De obicei mă trezesc la 7:30 și până seara târziu sunt ocupată la serviciu.

_MG_7742 copy

– Care sunt secretele tale de frumusețe?

– Secretul este unul simplu, însă foarte efectiv. Indiferent de anotimp beau pe parcursul zilei cât mai multă apă. Nu mai puțin de 2 litri pe zi, iar sportul îl practic în mod regulat. Și încă unul dintre micile mele secrete constă în buna dispoziție. Ceea ce simțim în interior se reflectă și în exterior. De aceea, mă stărui să gândesc pozitiv și să nu mă supăr din cauza lucrurilor mici.

_MG_7915 copy

– Care sunt gafele vestimentare pe care le observi des la femeile de la noi din țară?
– La noi în țară sunt femei foarte frumoase și destul de stilate. Eu încerc să am grijă de stilul meu și să atrag atenție la alte greșeli, iar asta privește nu doar de haine.

_MG_7828 copy

– Putem găsi în garderoba ta piese vestimentare semnate de designeri autohtoni?
– Eu ador designerii autohtoni și chiar la shootingul vostru am venit într-o fustă semnată de un designer moldovean (zâmbește). Cred că în țara noastră industria fashion se dezvoltă destul de rapid, iar designerii noștri sunt recunoscuți  la noi în țară dar și peste hotare.

_MG_7992 copy

– Ce părere ai despre jurnalistele la capitol stil și profesionalism?
– Urmăresc acest fenomen, e bine că jurnaliștii se pricep și în modă, iar asta nu poate să nu te bucure. Jurnaliștii sunt oameni multilaterali, care ar trebui să se priceapă și în tendințe. La dorință desigur (zâmbește).

_MG_7857 copy

– A fi o femeie stilată înseamnă…
– Să fii o femeie stilată înseamnă să fii o femeie încrezută în sine și în acțiunile tale. Aceasta înseamnă să fii o femeie, care nu se teme să facă  „greșeli”  de modă și care întodeauna știe să le corecteze. Niciodată nu trebuie să copii pe cineva. O femeie stilată poate singură să creeze modă și să o urmeze.

_MG_7804 copy

– Cum ți s-a părut experiența în cadrul proiectul „Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul My London Shop?
– Experiența a fost foarte plăcută. În general stilul englez mie îmi este aproape. Noi am ales 3 ținute total diferite care dintr-un shooting se poate lejer de transpus în viață, atât  la serviciu, cât și la odihnă.

_MG_7986 copy

_MG_7801 copy

_MG_7983 copy

Partenerul proiectului: magazinul ”My London Shop”
Fotografă: Mirell Rosh
Cameraman: Dumitru Jomir
Reporteră: Sabina Hirianov
Autoarea proiectului: Victoria Ungureanu
Sursa: Everyday Journalism

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*