NEWS News SPECIAL Special

Oglinda inovatoare de la Amazon te va ajuta să îți alegi zilnic ținutele //VIDEO

Mereu indecis(ă) ce îmbraci astăzi, ce combinații potrivite să mai faci și ce look să alegi? Amazon vine cu o soluție ingenioasă. Data viitoare când îți vei dori să verifici cum vei arăta la o petrecere, tot ce va trebui să faci va fi să stai în fața oglinzii, să  încerci câteva haine virtuale, iar în oglindă vei avea o imagine personalizata cu locul petrecerii pe fundal, scrie wall-street.ro cu referire la Firstpost.

Noua tehnologia este numita “blended reality system” și combină imaginile reflectate de oglindă cu imaginile transmise de pe un ecran din spatele oglinzii. Sistemul utilizează o oglinda și un ecran pentru a crea o imagine amestecată a reflexiei din oglindă și a iluminării de pe ecran. Detalii privind producția și prețul acestei oglinzi inovatoare nu sunt cunoscute deocamdată.

O altă tehnologie similara a fost dezvoltată mai devreme de Amazon, numele acesteia fiind Amazon Echo Look și folosește inteligența artificială pentru a ajuta la alegerea tinuței potrivite, scrie aceeași sursă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*