DIVERTISMENT SPECIAL Special

„Opriți burtica – eu cobor” – seminarul care definește toate dimensiunile maternității

„Sarcina, nașterea și creșterea bebelușilor sunt experiențe atât de frumoase și unice, deși sunt dificile și necunoscute. Ascultă-ți instinctul matern, adaugă un pic de cunoștințe practice și vei trăi cele mai pline de sens momente ale vieții tale de femeie”, îndeamnă autoarea blogului Ladylike, Daniela Dermengi.

Daniela e și ea însărcinată în 39 de săptămâni și a hotărât pe ultima sută de metri să-i transmită bebelușului ei din burtică niște abilități organizatorice prin gândirea unui eveniment cu un generic atât de frumos și sugestiv – „Opriți burtica – eu cobor”.

Inițial a fost gândit ca un seminar pentru femeile cu burtici și proaspetele mămici. Ulterior publicul țintă al evenimentului s-a extins: „Menționez că evenimentul este pentru toate femeile pentru care maternitatea este o preocupare, un vis sau o realitate. Pentru că mă întrebase cineva, nimeni nu va verifica la intrare dacă aveți burtică sau sunteți mame.:) Ce aveți în suflet și în minte – contează cel mai mult.”, menționa Daniela într-o postare pe facebook.

„Opriți burtica – eu cobor” este un seminar care va avea loc pe 7 iunie și va aborda maternitatea timp de o zi, din perspectiva diferitor domenii. Speaker-ii seminarului sunt: Maxim Călăraș – obstetrician-ginecolog, Anna Comendant – psiholog, Elena Ozun – nutriționist, Denis Darabanschi – antrenor medic, Ecaterina Lica – cosmetolog, Olga Comerzan – jurist și Tatiana Ustica – manager general Antos.

Evenimentul va fi susținut și de o listă lungă de parteneri, care vor avea grijă să încânte participantele cu daruri generoase.

„Rezervează-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase și îngrijite”, te îndeamnă Daniela, organizatoarea evenimentului.

Biletele pot fi procurate de pe iticket.md. Alte detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*