NEWS News PR SPECIAL Special

„Opriți burtica – eu cobor” –  un nou proiect lansat de blogul pentru femei Ladylike

Bloggerița Daniela Dermengi a dat start unui nou proiect. De această dată este vorba despre un eveniment despre maternitate cu titlul „Opriți burtica – eu cobor”. Mai mult decât atât, autoarea blogului Ladylike și organizatoarea evenimentului era gravidă în ziua evenimentului, iar peste două zile devinind mama unui băiețel. Aceasta a reușit să adune la seminar 40 de participante, majoritatea graviduțe, care au asistat la prezentările a 7 speakeri profesioniști din diverse domenii.

Speakerii evenimentului au fost medicul ginecolog Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, juristul Olga Comerzan și managerul general Antos, Tatiana Ustica.

Timp de o oră, fiecare speaker a comunicat cu participantele prezente la eveniment și a răspuns la întrebările acestora. „Seminarul a avut drept scop să creeze o punte de comunicare dintre femeile preocupate de maternitate și profesioniști și să elucideze toate miturile știute din auzite sau descoperite pe internet”, spune Daniela Dermengi.

„Toate cele cinci femei speakeri ai seminarului sunt mame și graviduțe. Elena și Anna sunt însărcinate, Olga și Tatiana – proaspete mămici, iar Ecaterina – mamă de adolescentă.”, menționează organizatoarea.

Partenerii evenimentului au fost cosmetica naturală AntosArt PoligrafBiantti – producător local de migdaleCasa LiaDoctor Lica SalonDulcinellaStudioul de fitness și nutriție Elena OzunEpilare definitivă cu laser diodaFarmacia FeliciaMedpark, fotografa Olga Scorpanapa OM,  Pao CandlesPerna meaPrimul sens,  Vion Impex SRL.

„Sunt parteneri de care fiecare mamă sau gravidă trebuie să știe. Le mulțumesc pentru susținere tuturor. Astfel, am reușit să fim nu doar utili prin acest seminar informativ, dar și plăcuți prin toate premiile pe care le-am oferit”, adaugă ea.

„Medicul nu mi-a făcut deocamdată un consult ginecologic de teamă să nu-mi genereze nașterea și să nu pot fi prezentă la eveniment. Deși exista un plan B, desigur că era foarte important să fiu astăzi aici”, menționase Daniela în cadrul evenimentului. Daniela nu a mai apucat să meargă la consultul ginecologic, ci direct să nască – bebelușul ei a hotărât să oprească burtica și să coboare pe 9 iunie, la doar două zile după eveniment.

„Tot ce s-a întâmplat – procesul de pregătire a evenimentului „Opriți burtica – eu cobor”, derularea acestuia și ulterior venirea pe lume a bebelușului meu la două zile distanță – a fost un șir de circumstanțe fericite. Mă bucur că mi-a reușit. Și am obiceiul să repet ce îmi iese bine. De aceea, voi mai organiza evenimente despre maternitate și… voi mai face copii”, încheie Daniela.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*