BLOG SPECIAL Special

Orice „Betty cea urâtă” poate fi transformată în…

Machiaj de zi// Produse: Melkio Moldova

Da, da, frumusețea vine din interior… mi-am tot repetat-o. Apoi a venit valul schimbărilor și am înțeles că frumusețea interioară este importantă, însă n-ai cum s-o faci remarcată, dacă nu posezi și frumusețea exterioară. Ei, și ambele în combinație, nasc o femeie încrezătoare gată de orice eșec și de orice succes. Astăzi vreau să vă vorbesc despre cum am făcut trecerea de la „Betty cea urâtă” la… vedeți și singuri 😀

În trecut aveam mereu o admirație pentru femeile frumoase, adică femeile care știu să se îngrijească, să își aplice corect machiajul, să își organizeze periodic vizitele la cosmetolog și să își facă săptămânal cel puțin 2 măști pentru față. Văzându-le atât de frumoase, nu mă gândeam că secretul e de fapt într-un machiaj corect. Astăzi, după ce am finalizat cursul de machiaj, vă pot spune sincer, sincer, cred că orice Betty urâtă poate fi transformată 😀

Despre ce e vorba? Despre produsele cosmetice corect alese pentru tenul tău și corect folosite. De exemplu, înainte de curs nu foloseam corect: corectorul de față, fardul de obraz, iluminatorul și fardul pentru sprâncene. Ah da, și pensulele! De la primul machiaj studiat am înțeles că până acum nu doar că nu m-am machiat corect, ci chiar am optat pentru machiajele care mă dezavantajau. Însă cu ajutorul unei specialiste în domeniul make-upului, Maria Țugutchi am studiat pas cu pas cum să fac trasnformarea mea. După ce am testat 5 machiaje pentru ocazii diferite, am înțeles că de acum încolo pot echilibra cu ușurință frumusețea interioară cu cea exterioară 😀 Adevărul e că voi, dragi femei, trebuie să vă oferiți acest răsfăț, pentru că se pare că de aici pornește totul… succesul și împlinirea în toate domeniile. Deși am condamnat mulți ani la rând găteala asta… și acum o condamn, găteala în exces 🙂 Eu vă încurajez să vă îngrijiți corect, adică să vă faceți sprâncenele corecte, să optați pentru un creion de buze și pentru un iluminator de față care face diferența.

Machiaj pentru festival în aer liber

Da, veți spune că poți învăța să te machiezi de la sora mai mare sau de pe Youtube, însă din propria experiență v-o pot spune, veți însuși mult mai multe despre tenul vostru, atuurile voastre și cum le puteți pune în valoare la un curs de machiaj.

Nu e narcisism. Nu e egoism. Este despre feminitate. Când zic transformare, nu e transformarea aia cu bisturiul, buze extrem de mari, pomeți ridicați și o schimbare majoră a formei nasului. Deși am învățat să nu condamn pe nimeni și să-mi văd de preocupările mele, aici vă vorbesc despre o transformare fără bisturiu, care nu vă face de nerecunoscut. Da, te schimbă, dar oamenii te recunosc. Da, tenul deveni mai luminos, ascunzi cearcănele, îți accentuiezi pomeții, îți arcuiești sprâncenele și îți conturezi corect buzele. Da, ești frumoasă nemachiată, însă machiajul îți oferă acea încredere pe care o trăiește doar o femeie cu un machiaj care o avantajează.

Machiaj retro

Revenind la produse, pentru că n-am avut o soră mai mare și nici mama nu a fost pe-acasă ca să am produsele cosmetice, pe care să le testez, nu am avut o perioadă îndelungată pricepere la cum să îți alegi produsele potrivite. Sincer, pentru mine toate erau la fel doar că ambalate diferit. Atunci când ajungeam într-un magazin cu produse cosmetice, solicitam mereu sfatul specialistei magazinului, care cunoaște foarte bine produsele brandului. Ei, se pare că acele specialiste sunt doar pentru a vinde pe termen scurt, pentru că de cele mai multe ori nu mă făceau să revin în magazinul lor, iar eu continuam să caut… Probabil, e subiectiv, însă cred că noi femeile trebuie să facem o ”cercetare de piață” și să găsim brandul potrivit. Eu am descoperit pentru prima dată un ruj mat de la Melkior, apoi rimelul, apoi creionul de buze. Apoi am început cursul de machiaj cu produsele și pensulele exclusiv de la Melkior Moldova și am descoperit împreună cu machioza produse de bună calitate, pe care le pui pe fața ta fără teamă. O fi poate vorba și de relația și colaborările pe care le-am avut cu managerii Melkior, iar asta m-a făcut să devin un prieten al brandului. Așa se întâmplă de multe ori, când ai încredere în oameni, ai încredere și în brandul pe care îl promovează.

Machiaj pentru apariții la TV
Machiaj: smokey eyes

Vă puteți convinge de asta vizitându-i la Shopping MallDova, etajul 1. Fetele de la Melkior vă pot face chiar un machiaj și astfel să decideți mai ușor care produse le vreți în trusa voastră de machiaj. Urmăriți și ofertele de pe site-ul www.melkior.md. Săptămânal sunt oferte atractive 🙂

Toate suntem frumoase, doar că noi alegem cum ambalăm această frumusețe,  cu ce oameni ne înconjurăm, ce ocupații avem, cum ne inspirăm și cum alegem să accentuăm frumusețea interiorară și experioară….

Cu drag,

Victoria Ungureanu

Alături de machioza Maria Țuguțchi
Alături de machioza Maria Țuguțchi

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*