NEWS SPECIAL

Participă la un curs de instruire în domeniul jurnalismului civic

Dacă eşti blogger/activist social, atunci te invităm să aplici la concursul de selectare a participanţilor pentru un program de instruire în domeniul jurnalismului civic. Anunțul este făcut de Centrul pentru Jurnalism Independent.

Programul va fi  moderat de experţi din Statele Unite ale Americii, care vor ajuta participanţii să înţeleagă rolul noilor tehnologii informaţionale şi al mass-media într-o societate, precum şi influenţa acestora asupra dezvoltării democratice a instituţiilor statului.

Participanți vor primi telefoane mobile performante, dotate cu camere video şi vor învăţa cum să filmeze subiecte jurnalistice şi cum să le plaseze pe reţele de socializare, pentru a atrage atenţia opiniei publice asupra problemelor din societate.

Training-ul va avea loc în perioada 21-24 februarie 2013, la Chişinău.

Cheltuielile pentru cazare şi alimentare sunt acoperite de organizatori.

Doritorii de a participa la program sunt rugaţi să trimită CV-ul reactualizat la adresa de e-mail: coordonator@ijc.md sau la adresa CJI, str. Sciusev 53.

Data limită – 12 februarie 2013. Participanţii vor fi selectaţi în bază de concurs.

Numărul de participanţi este limitat. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon – 0 22 213 652. 

Sursa: IJC.md

Comments are closed.